Ebay
- N!cholai
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ebay
Zdravím, tak stále uvažuji o koupi NTB. Zaujal mě aukční server ebay.com Mají super ceny z 45 000 na 22 000 (HP) Ale nevím, jak je to se zárukou? A problému myslím bude více. Co klávesnice? V anglické verzi, asi nebudou ščřž... A ještě, abych si koupil český Widle. Kolik je ještě nevýhod? Díky.
Pravý smysl úspěchu je v pomoci druhým.
NICOLAS CAGE
NICOLAS CAGE
Re: Ebay
kasli na ebay vsak doma mas tiez dobre ceni uz to neni co to nolo predtym dnes je velka konkurencia vsade na co to kupovat tam doma mas na to zaruku takze rad aprd na to podpor domacich cau !co sa tyka ceni pochybujem ze tam usetris dnes uz je to rovnake vsade!!
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
kup to radši na eBay.de. je to blíž, záruku máš evropskou a poštovné min. poloviční
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
jestli mohu poradit, tak z ceskych www.tsbohemia.cz ti jsou s cenama opravdu skveli...jinak byt tebou tak se taky na ten EBAY vykaslu...
- N!cholai
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
DoL1n píše:jestli mohu poradit, tak z ceskych http://www.tsbohemia.cz ti jsou s cenama opravdu skveli...jinak byt tebou tak se taky na ten EBAY vykaslu...
Tak jsem se dívál a nějak "extra" ceny tam nenajdu. Skoro stejné jako na alza.cz a když dám vyhledáváč zboží na seznamu, tak najdu i levnější (samozřejmě na úkor serióznosti), ale najdu

TO MEMPHISTO: Díky

NICOLAS CAGE
NICOLAS CAGE
jde videt ze ti jde HLAVNE o cenu....ja do toho pocitam i servis a spoustu veci kolem zakaznickeho oddeleni ktere ti muzou nabidnout...ciste muj nazor 

- N!cholai
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nejde mi moc o cenu, napsal jsem to v závorce viz.: (na ukor serióznosti)
Ale alza.cz je taky hodně kvalitní a má stejné ceny, jako ta Bohemia a můj topick zněl,ve smyslu levnější pořízení. Na ebay.de najdu nové věci za stejnou cenu a myslím, že se mi vyplatí i třeba koupit české Widle, když tam ušetřím i 40% na NTB.

NICOLAS CAGE
NICOLAS CAGE
- foto1977
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
No a taky nezapomeň že přes E-Bay.de může být prodejce z honkongu a tam na jakoukoliv EU záruku zapomeň.
Určitě bych šel do českého prodejce.
Navíc budeš muset přelepovat klávesnici či kupovat v servise novou českou.
A vidle pokud chceš CZ tak musíš taky koupit tady.
p.s. z osobní zkušenosti nedoporučuji pořizovat předinstalovaný OS, ta ušetřená pětistovka se fakt nevyplatí.
Já s tím neměl zkušenost a neinformoval se a teď bych už nikdy do předinstalovaného OS nešel.
Hlavním důvodem je že nedostaneš plnohodnotné instalační DVD a navíc máš s každou opakovanou
instalací ze zálohy vždy automaticky nainstalováno plno spyware programů o které většinou nestojíš.
Určitě bych šel do českého prodejce.
Navíc budeš muset přelepovat klávesnici či kupovat v servise novou českou.
A vidle pokud chceš CZ tak musíš taky koupit tady.
p.s. z osobní zkušenosti nedoporučuji pořizovat předinstalovaný OS, ta ušetřená pětistovka se fakt nevyplatí.
Já s tím neměl zkušenost a neinformoval se a teď bych už nikdy do předinstalovaného OS nešel.
Hlavním důvodem je že nedostaneš plnohodnotné instalační DVD a navíc máš s každou opakovanou
instalací ze zálohy vždy automaticky nainstalováno plno spyware programů o které většinou nestojíš.
dalsi duvody proc zustat u ceskeho trhu... 

Zpět na “Web-tipy a vaše weby”