WEB: paraSide.cz

Napište nám o svých webových stránkách, dejte vědět o jakémkoliv jiném zajímavém webu

Moderátoři: Myloš, Mods_senior

Forhill
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Muž
Stav:

WEB: paraSide.cz

Příspěvekod Forhill » 26 bře 2009 16:02

Ahoj jsem manažer paraSide.cz , tým se znovu rozjel , ale stále je strašně malá navštěvnost webu +- 100 lidí na den .... chtěl jsem se zeptat jak je možné zvýšit návštěvnost Webu ... předem díky... www.paraside.cz !!!! :huh:

Reklama
mike007
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Stav:
Kontakt:

Re: WEB: paraSide.cz

Příspěvekod mike007 » 27 bře 2009 00:16

Tam to je samý manažer, ne? Už tu byl propi jako manažer, mukis jako manažer...
Nějak moc kohoutů na jednom dvorku :lol:

Návštěvnost si zvedneš leda nějakou reklamou či výměnou bannerů s jinými weby podobného zaměření.
Nejlepší hra je Excel!
Pravidla fóra PC-helpJak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.

Nejezchlebicek
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod Nejezchlebicek » 27 bře 2009 00:19

zkus websurf.cz, moc lidí si tvoje stránky asi neprohlédne, ale někoho třeba zaujmou :)

alenka_v_říši_divů
Level 6
Level 6
Stav:

Příspěvekod alenka_v_říši_divů » 27 bře 2009 00:44

uspořadej nejakou zajimavou soutěž o něco ... rozhazej odkazy po netu....vžíj se do lidské psyche..co lidi dráždí/pozitivně/...co se jim líbí...co potřebují..../samozřejmě bez reklamy se to neobejde,jak již bylo řečeno....ale nesmí byt vtíravá..nesmí z ní čpět odér spamu...musí být originální a musí tomu lidi "věřit" :D ..no..nesmíš zaváhat...konkurence..vznikajici co minutu je katana na tvou krkavici :) ...mužeš nenavratně skončit v propadlišti dějin...lidi musí mít pocit,že jim máš co nabídnout..nezlob se na mě..ale takovych stranek ..zvlašt hernich je hromada...vynikni něčím a ukaž to světu....něco "co tu ještě nebylo"...v tehle přehršli serveru ,domen,stranek,www,url atd. je těžké bojovat..ale jde to..akorat musí člověk přemyšlet a to produktivním směrem...myslím,že bys měl něco investovat/ať už ty nebo ti "nahoře" :) ..lidi mají rádi atrakce,vzrušení,adrenalin(většinova skupina)....když budeš mít něco hodně zajimavyho,tak se to rozkřikne...raději nebudu pokračovat..zní to utopisticky :D

Zpět na “Web-tipy a vaše weby”