prosim nutna pomoc pro projekt
- PavelKilleR
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
prosim nutna pomoc pro projekt
ahojte všem, vim že mátre asi dost svých problému, ale mám prozbu. vytvořil jsem projekt gameworld na http://www.gameworld-portal.cz, problem je v tom, že jsem prožil takový menší bankrot a muj projekt do kterého jsem vložil srdce se do 17.07.2009 bude rusit. jedná se o nedostatek financí pro zaplacení domény na jeden rok dopředu. Můj projekt by se musel přehodit na free domenu a to bych nerotdychal protoze by to bylo uz po třetí. Chci se zeptat, jestli by tu nebyl ochotný člověk, který by mi věnoval pro záchranu dobrou doménu. předem děkuji
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Re: prosim nutna pomoc pro projekt
Můj názor. Někoho možná popudí, někdo možná bude souhlasit. Letití kolegové na fóru vědí, že já mám svou srdeční záležitost v muzice, konkrétně ve zvukařině. Přiznávám, že to nedělám zadarmo, ale s kapelou za peníze hrajeme tak desetkrát do roka a pár akcí do roka dělám pro děti zadarmo. Každý měsíc si kupuji nové věci, abych si udělal radost. Tu nové odposlechy, tu nový efekt, tu nový mikrofon, jindy nové světlo... Každý měsíc něco, každý měsíc tak za dva, tři tisíce. Když si dám proti sobě dal/dostal vyjde mi poměr 3:1, tedy třicet dal, deset dostal. Abych to tak mohl dělat, musím si peníze vydělat, kdyby to nešlo normální prací, pak si to odpustím, nebo vezmu vedlejšák, určitě však nepůjdu za sousedem, aby mi koupil, třeba jen jediný konektor.
Popuzeným se omlouvám, souhlasícím děkuji.
Popuzeným se omlouvám, souhlasícím děkuji.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Naprosto souhlasím s Karlosem. Vždycky to jde nějak udělat. Jen nesmí být člověk líný a pokud je to tvoje srdeční záležitost, tak tím tuplem bych se snažil o záchranu a něco tomu obětoval.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- PavelKilleR
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
jasne kluci to co jste napsali, tak to je pravda za kterou se nemusis omlouvat. Jsem clovek, který si videlava penize rukama tak jako pomalu cela republika. práci mam normalni a penize taky ale to ze musim zaplatit dosti velkou castku do 17.07.2009 a ke vsemu zprava mi prisla vcera a ja bral penize uz 03.07.2009 a penize uz jsem pouzil a ty co mam tak na toto nestaci. presneji napisu ze se jedna o castku 2 600 KČ, nj ale kdo se na to ptal co ? :-) proste ja se jen touto formou snazim sehnat pomoc.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 19627
-
od Tay
Zobrazit poslední příspěvek
10 úno 2025 12:09