Chtěl bych se s vámi podělit o zajímavou stránku. Shromažďuje výsledky benchmarků procesorů, grafických karet a HDD, průměruje je a nakonec řadí dle výkonosti. Jsou to sice jen syntetické testy a realita může být mnohdy jiná, pro hrubou orientaci, jak si stojí HW co máme doma/chceme si koupit poslouží ale dokonale.
Stránka je vždy rozdělena do několika tabulek (Hi - low end), jde hledat konkrétní modely a jsou tu i výsledky přetaktovaných kousků
Procesory: http://www.cpubenchmark.net/
Grafiky: http://www.videocardbenchmark.net/
HDD: http://www.harddrivebenchmark.net/
TIP: Všechny CPU/GPU/HDD dle výsledků v benchmarcích
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
TIP: Všechny CPU/GPU/HDD dle výsledků v benchmarcích
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: TIP: Všechny CPU/GPU/HDD dle výsledků v benchmarcích
Možná sem to sem už dával... Každopádně tam budou nějaké mé výsledky... 

RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
No v jedné kategorii mít klasické HDD a SSD mi příjde ... jaksi nerozumné. Škoda Felicia by byla rychlejší a kolik se do ní vleze 
Jen jedna 5770, vždyť je tolik eventualit. Vůbec mě benchmarky neberou. Pokud nejsou komponenty testovány naprosto stejně a nemají rovné podmínky tak může dojít k velkým rozdílům. A navíc číslo 3451bodů mi nic neřekne. Jaký je rozdíl mezi 3451 a 4325 bodů?

Jen jedna 5770, vždyť je tolik eventualit. Vůbec mě benchmarky neberou. Pokud nejsou komponenty testovány naprosto stejně a nemají rovné podmínky tak může dojít k velkým rozdílům. A navíc číslo 3451bodů mi nic neřekne. Jaký je rozdíl mezi 3451 a 4325 bodů?
Naposledy upravil(a) samotarrk dne 07 srp 2010 14:41, celkem upraveno 2 x.
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
Co jsem to tak letmo prolít a hledal mé komponenty, tak se mi to zdá prapodivné. To, že by můj Dual-Core E6500 nechal za sebou řadu Core2Duo procesoru i Triple-Core procesorů je zvláštní.
Lenovo Legion 5 ( Ryzen 7, RTX3070 140W, 32GB RAM )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2903
-
od sasshrek
Zobrazit poslední příspěvek
06 pro 2024 16:11