zdravim vas vsechny. dlouhodobe jsem vytvarel herni portal a magazin NEZADOUCÍ_REKLAMA, ktery diky vasi kritice a plno uprav se stal dosti prijemnym a popularnim hernim portalem.bohuzel jsme meli sponzora na hosting a ten nam zapomel prodlouzit rocni smlouvu a web nam vymazali. web nam zustal ponicen jen na testu na [url]fromwest-test.ic.cz[/url] . web je tak ponicen ze jsem se po roce rozhodl web udelat novy a to i z novym redakcnim systemem.ja umim jen php fusion a joomlu jsem nikdy nedelal. od jednoho pana jsem dostal zdarma sablonu kterou jsi v roce 2010 koupil.cela sablona je zde http://joomla15.zootemplate.com/jv_joba/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1, k dispozici mam i socialni pluginy a veskere modifikace, ktere umozni aby muj web mel stejne funkce jako ten v odkazu. jak uz jsem naznacil v joomle neumim a tak hledam pomocniky na novy projekt NEZADOUCÍ_REKLAMA.ja vim ze hernich portalu je mnoho ale verim ze svuj projekt ktery fungoval 6let nekam dotahnu.nabizim misto spolumajitele. pro ty kteri toto misto nechteji, tak nabizim reklamu na vsech projektech. vytvarim i vlastni studio pro novy tv show na livestream gameworld ktery je soucasti fromwestu. miniukazka zde http://www.youtube.com/thefromwestcz?gl=CZ&hl=cs#p/u. cely web je uz je instalovan tedy myslim joomla i nova sablona. jen potrebuji udelat upravy menu atd atd. vice info pak treba na skypu pavelpavel7004 nebo muj email NEZADOUCÍ_REKLAMA@email.cz a nebo muzete napsat sem nebo do PM.Za vase odpovedi predem dekuji.s pozdravem pavel
--- Doplnění předchozího příspěvku (24 Zář 2011 14:00) ---
http://www.youtube.com/watch?v=GgQM3elRufc
--- Doplnění předchozího příspěvku (24 Zář 2011 17:45) ---
nasel by se nekdo?
--- Doplnění předchozího příspěvku (24 Zář 2011 17:46) ---
nasel by se nekdo?
--- Doplnění předchozího příspěvku (24 Zář 2011 17:47) ---
nasel by se nekdo?
herni magazin-hledam pomocniky do joomly
- PavelKilleR
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Hledám někoho, kdo mi dá vše do nové PC skříně
od HelFix » 11 pro 2024 18:28 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 14
- 5044
-
od uzivatel123
Zobrazit poslední příspěvek
23 pro 2024 09:35
-
-
-
Zkratka na plochu - Změna obnovovací frekvence monitoru - TV (hledám)
od jkmaxfli » 31 bře 2025 13:04 » v Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs) - 4
- 22437
-
od jkmaxfli
31 bře 2025 19:19
-
-
-
Hledám někoho na opravu historické barevné laserové tiskárny Příloha(y)
od Radovan-kocour » 12 pro 2024 13:32 » v Vše ostatní (hw) - 9
- 6513
-
od Radovan-kocour
10 kvě 2025 18:01
-
-
- 8
- 4322
-
od sign0r