Ahoj, chtěl bych znát Váš názor na můj nový web pro podnikání co právě rozjíždím s kamarádem...
http://www.weby-na-miru.cz
Zajímal by mě Váš názor jak na grafiku, tak na obsahovou část a technické zpracování, prostě všechno co Vás jen napadne.
Díky, Marcel Fiala
Hodnocení firemního webu www.weby-na-miru.cz
Hodnocení firemního webu www.weby-na-miru.cz
Naposledy upravil(a) Myloš dne 07 lis 2011 20:26, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Doplnění URL do nadpisu tématu – nadpis by měl obsahovat buď název, nebo URL hodnoceného webu.
Důvod: Doplnění URL do nadpisu tématu – nadpis by měl obsahovat buď název, nebo URL hodnoceného webu.
Re: Hodnocení firemního webu www.weby-na-miru.cz
Tak celkový design na mě působí tak dětinsky, jednoduše, jak z nějakého wysiwyg editoru. Například oproti "Caffé Bar Bystřice" je to pro mě o level níž, ale je to jen subjektivní názor.
Gigabyte GA-EP45-DS3P
Q6600 @ 3.4GHz
GTX560
A-DATA 2x2GB DDR2 PC800 Extreme Edition
Win 8.1 64 bit
Seasonic SS-500ET
Gelid Tranquillo CPU Cooler
Q6600 @ 3.4GHz
GTX560
A-DATA 2x2GB DDR2 PC800 Extreme Edition
Win 8.1 64 bit
Seasonic SS-500ET
Gelid Tranquillo CPU Cooler
Mě se hlavně vůbec nelíbí barevné sladění
Vítej na fóru PC-HELP!
Vřele doporučuji ke zhlédnutí mé Rady začínajícím tvůrcům. Krom rad tam najdeš hodně zajímavých odkazů, které – jestliže to s webtvorbou myslíš opravdu vážně – by ti mohly dost pomoct.
- Zcela zásadní výtku bych měl hned při prvním bleskovém pohledu – barvy moc svítí do očí a grafika znečitelňuje text.
- Text nahrazený obrázky je snesitelný v horším případě u nadpisů, ale tohle je hodně diletantské řešení. Pokud totiž vypnu obrázky, stránka vypadá následovně:
- Vinu na předchozím jevu má i to, že definuješ bílý text, ale na pozadí máš obrázek a vynechanou barvu pozadí – výsledkem je krásně kontrastní bílý text na bílém pozadí.
- Sémantika webu je hodně bídná, o přístupnosti ani nemluvě.
Vřele doporučuji ke zhlédnutí mé Rady začínajícím tvůrcům. Krom rad tam najdeš hodně zajímavých odkazů, které – jestliže to s webtvorbou myslíš opravdu vážně – by ti mohly dost pomoct.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
- Stene
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Grafika je, jak už bylo řečeno, dětinská..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 4894
-
od domitea
Zobrazit poslední příspěvek
14 lis 2024 19:51