Zdravím vás všechny.
Plánujeme rozjet projekt podobný www.ign.com. Proto sháníme celkem 10 lidí, kteří by byli ochotni psát články a podílet se na vývoji tohoto projektu. Odměny budou pro moderátory a ty, kteří jakkoliv přispějí. První odměny začnou poté co projekt bude navštěvovat 500 lidí měsíčně.
Co projekt bude obsahovat?
• Informace ze světa her
• On-line TV
• Mobilní technologie
• Počítačové technologie
• Turnaje, soutěže, LANparty
Časem se přidá mnohem více věcí jako jsou trička atp. Sháníme zatím vážné zájemce, kteří tomu budou věnovat čas a psát články.
Uvítáme také nápady na název naší stránky nebo další věci které by měl projekt obsahovat.
Děkujeme
Kontakt:
ICQ - 614-525-383
ICQ - 218-734-598
Projekt podobný IGN- hledáme pomoc
- Rimmer
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Projekt podobný IGN- hledáme pomoc
No nevim nevim. Podle mě by riziko začínajícího projektu měl na sebe vzít zřizovatel, tedy vy sami.
Chtít po redaktorech, aby psali články možná až rok zadarmo a pak teprve od toho okamžiku dostat pár korun za další odvedenou práci, mi přijde přinejmenším divný. Třebas budete mít štěstí a podaří se vám to pomalu rozjet, to byste ale museli mít sakra štěstí na partičku lidí, co budou zapálený pro věc.
Chtít po redaktorech, aby psali články možná až rok zadarmo a pak teprve od toho okamžiku dostat pár korun za další odvedenou práci, mi přijde přinejmenším divný. Třebas budete mít štěstí a podaří se vám to pomalu rozjet, to byste ale museli mít sakra štěstí na partičku lidí, co budou zapálený pro věc.
Rimms
Re: Projekt podobný IGN- hledáme pomoc
Zatím se nám ozvalo celkem 6 lidí. Odměny neurčuji já, mohou být dřív.. záleží na situaci a na tom, jak aktivní moderátoři budou..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 37012
-
od Tay
Zobrazit poslední příspěvek
10 úno 2025 12:09
-
- 2
- 8106
-
od Dyonysos
14 led 2025 16:19
-
-
Pomoc se sestavením PC 35k - herní Příloha(y)
od Erval Dendris » 28 srp 2025 18:24 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 12
- 5567
-
od šulda
29 srp 2025 21:53
-
-
-
Pomoc s výběrem PC monitoru. Příloha(y)
od ski1961 » 17 dub 2025 11:17 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 29
- 8240