ahoj kluci,asi jste už určitě hráli nějakou webovku the crime a podobně.vždy jsem si přál něco podobného vlastnit a nyní se mi to povedlo.web jsem neprogramoval ale zdarma jsem si zalozil hru a zbytek jsem si do hry dokoupil coz nebylo levné. Chtěl bych Vás proto pozvat do nového mafiánského prostředí http://www.gangsterparadise.eu/.Doufám že se tu najde někdo kdo si zahraje a bude legrace.
S pozdravem Pavel
Gangsterparadise.eu Vyřešeno
- PavelKilleR
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Gangsterparadise.eu
Nic proti tomu ale je to jen další kopie http://www.gauneri.cz/ a http://www.vrahouni.cz/ .
- PavelKilleR
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
ahoj loto ja jsem napsal ze jsem si udelal web zdarma. to je prez mojemafie.cz ! neni to kopije zadna.
--- Doplnění předchozího příspěvku (15 Pro 2011 20:26) ---
to si zalozis hru zdarma jak vrahouni ale vylepseni do hry a sablony atd si musis kupovat coz je docela na penize mastny.dal jsem do tyhle hry uz docela hodne tisicovek a tak me napadlo napsat to jsem.treba se nekdo chytne a budou to hrat nejaci lidi
--- Doplnění předchozího příspěvku (15 Pro 2011 20:26) ---
to si zalozis hru zdarma jak vrahouni ale vylepseni do hry a sablony atd si musis kupovat coz je docela na penize mastny.dal jsem do tyhle hry uz docela hodne tisicovek a tak me napadlo napsat to jsem.treba se nekdo chytne a budou to hrat nejaci lidi
Tak to se omlouvám já jen že se těhlech skoro stejnejch her v poslední době objevilo fakt moc.
- PavelKilleR
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
jjj ale maji to hraci co nemaji penize na vylepseni ale ja tam dal prez paypal uz 190 eur coz je asi 5 000 korun a ted kupuji dalsi balicek abych mel hru ve flash 3d ze to bude jako treba dark orbit proste ne jen klikacka ale pohybujici se hra.coz nalaka mnoho novych hracu.nemuzu preci davat plno penez a nemit hrace.takze ted hledam nekde proste reklamu aby novy hraci poznali gangsterparadise
--- Doplnění předchozího příspěvku (15 Pro 2011 20:43) ---
problem je ze mi dosli penize na paypalu a chyby mi 20eur abych koupil reklamni system do hry.potom budu moc vymenovat reklamy
--- Doplnění předchozího příspěvku (15 Pro 2011 20:43) ---
problem je ze mi dosli penize na paypalu a chyby mi 20eur abych koupil reklamni system do hry.potom budu moc vymenovat reklamy
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Gangsterparadise.eu Vyřešeno
Jestli tomu dobře rozumím, koupíš reklamu a budeš prodávat reklamní prostor. Aby to mělo nějaký efekt, potřebuješ lidi, aby se na tom dalo vydělávat... Je to tak? Pokud ano, domluv se s adminem tohoto fóra (LTB) na podmínkách reklamy. Pokud ne, vysvětli mi prosím smysl tvého počínání. Prozatím téma zamykám.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
Zpět na “Web-tipy a vaše weby”