Já nevím, co proti tomu máte.. jak tu někdo psal, že si chtěl vybrat 100,- at se nediví že mu to nejde, minimální je 1000,- Kč.
Za 2) já jsem už 2x těch 1000,- Kč dostal a nejsem sám, říká to spoustu dalších lidí. Není to žádný podvod.
Argumenty proti eRmail.cz Vyřešeno
- Orcus
- člen Security týmu
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Argumenty proti eRmail.cz
Téma ze srpna :-)
Láska hřeje, ale uhlí je uhlí.
Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.

Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.
Re: Argumenty proti eRmail.cz
ahoj všichni, ermail je pěkná blbost Vám povímm, protože nejen že když ptáčka lapají pěkně mu zpívají, je to podvod a hlavně opravdu ztráta času klikat a prohlížet ty ermaily, oni na začátku tvrdí, že dostanete za každý přečtený ermail 5 Kč, no tak za ten rok, co jsem registrovaná u nich nebyl za 5 Kč ani jediný ermail, pořád samé 0,50 Kč chodí a pak když si nakonec po těch dlouhých měsících a klikačkách chce vybrat hotovost, tak najednou nemůže, že z marketingového záměru jedině nad 1000 Kč, za 11 měsíců jsem od u nich utržila 352 Kč a po 0,50 Kč bych ještě do té tisícovky měla hodně daleko
pak si až člověk může vybrat tu hotovost od nich a bez programu doporuč, aby z tebe vytáhly e-mailové adresy tvých známých pro další jejich využití které se nemálo platí, takže bych řekla, dost výhodný byznys pro ně, proto se teď snažím si marně zrušit účet, neporadí mi někdo prosím, jak a kde si ho mám zrušit ten účet od ermailu? děkuji

- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Argumenty proti eRmail.cz Vyřešeno
Obávám se, že ti nikdo neporadí. Jednak vkládáš svůj dotaz do běžícího tématu, navíc to téma je už skoro rok mrtvé. 

ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Ochrana proti nadměrnému nabíjení u mobilu
od walderan » 19 led 2025 21:41 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 1
- 2997
-
od kecalek
Zobrazit poslední příspěvek
20 led 2025 16:06
-
Zpět na “Web-tipy a vaše weby”