Dobrý den,
tvorbou webových stránek se nezabývám příliš dlouho. Moje poslední práce je na adrese http://www.odo-cepice.cz...
Zajímalo by mě jaké na to jsou názory?
www.odo-cepice.cz
odkaz je tedy samozřejmě http://www.odo-cepice.cz
Za sebe mohu že střídmé ,vkusné na Firefox 2.0.0.1 žádný problém se zobrazením.Dobrý.
Jen maličkost,ten formulář pro email bych nechal klidně bílý ohraničený černým oknem.Ta barva je tak uřvaná až hrůza.
Navíc tady nejde o reklamní prostor jen o formulář.
Edit 7.2.07.15.04-
Nojo na fotky jsem nekoukl máš pravdu.
Jen maličkost,ten formulář pro email bych nechal klidně bílý ohraničený černým oknem.Ta barva je tak uřvaná až hrůza.
Navíc tady nejde o reklamní prostor jen o formulář.
Edit 7.2.07.15.04-
Tacmud píše:ve foto.html máš 8 fotek ale ať klikneš na jakoukoli z nich zobrazí se vždy foto1.html
Nojo na fotky jsem nekoukl máš pravdu.
Naposledy upravil(a) alias75 dne 07 úno 2007 15:06, celkem upraveno 2 x.
Největší životní moudro je,vědět na koho se VYSRAT a před kým POSRAT .
Když píšu bez diakritiky ta je to z:
G1 Android.Root. rom Canyogen 3.6.2 Theme HTC Hero 1.4.0; SonyEricsson XperiaX10; HTC Wilfire
ve foto.html máš 8 fotek ale ať klikneš na jakoukoli z nich zobrazí se vždy foto1.html
Navíc ten zdrojovej kód bys měl upravit. Když už používáš na formátování tabulky, tak nedávej:
ale raději:
Jinak je to fajn.
Vlastně ty barvy formuláře!!! rodši jsem to moc neprohlížel, protože z toho bolej voči.
Navíc ten zdrojovej kód bys měl upravit. Když už používáš na formátování tabulky, tak nedávej:
Kód: Vybrat vše
<tr>
...
<td height="130" width="110">
<p align="center">
<a href="foto1.html"> ... </a></p></td>
</tr>
ale raději:
Kód: Vybrat vše
<tr>
...
<td height="130" width="110" align="center" > <!-- případně ještě valign="middle" -->
<a href="foto1.html"> ... </a></td>
</tr>
Jinak je to fajn.
Vlastně ty barvy formuláře!!! rodši jsem to moc neprohlížel, protože z toho bolej voči.
Re: www.odo-cepice.cz
No prima čepice.
Pokusil jsem se na stránku podívat ze dvou úhlů. Nebudu hledat chyby v kódu, to už dělali jiní, ale pohledem obyčejného uživatele internetu se mi stránka líbí. Není přeplácaná a skutečně jediné, co bych vytkl je ten oranžový formulář a chyba v otevírání fotek, které už ale byly zmíněny.
Ale je tu ještě druhý pohled, který nebyl zmíněn - obsah.
Je to firemní web. Ok, ale potom mi tu chybí něco o firmě. Kdo je majitel, kde je IČ? Kde je jiný kontakt než pouhý mobil? To je spousta věcí, na které se potenciální obchodní partner dívá.
Důvěru nedodá ani email někde na seznamu. A taky máš chybu při registraci domény. Pan Ondrej D... provedl registraci pro právnickou osobu, ale IČ, které je uvedeno patří fyzické osobě. To všechno odradí potencionálního zákazníka, protože si řekne, že když tu tolik věcí nesedí, tak to asi nebude košer a půjde jinam.
Tedy web se mi líbí po stránce provedení, ale obsah podle mě trochu pokulhává. Byl bych rád, kdyby to co jsem napsal bylo vzato jako rada a ne nějaké strhání. Ale vždy narazíš na rejpala, kterého takové nedostatky odradí od velkého obchodu, protože bude nedůvěřivý.
Pokusil jsem se na stránku podívat ze dvou úhlů. Nebudu hledat chyby v kódu, to už dělali jiní, ale pohledem obyčejného uživatele internetu se mi stránka líbí. Není přeplácaná a skutečně jediné, co bych vytkl je ten oranžový formulář a chyba v otevírání fotek, které už ale byly zmíněny.
Ale je tu ještě druhý pohled, který nebyl zmíněn - obsah.
Je to firemní web. Ok, ale potom mi tu chybí něco o firmě. Kdo je majitel, kde je IČ? Kde je jiný kontakt než pouhý mobil? To je spousta věcí, na které se potenciální obchodní partner dívá.
Důvěru nedodá ani email někde na seznamu. A taky máš chybu při registraci domény. Pan Ondrej D... provedl registraci pro právnickou osobu, ale IČ, které je uvedeno patří fyzické osobě. To všechno odradí potencionálního zákazníka, protože si řekne, že když tu tolik věcí nesedí, tak to asi nebude košer a půjde jinam.
Tedy web se mi líbí po stránce provedení, ale obsah podle mě trochu pokulhává. Byl bych rád, kdyby to co jsem napsal bylo vzato jako rada a ne nějaké strhání. Ale vždy narazíš na rejpala, kterého takové nedostatky odradí od velkého obchodu, protože bude nedůvěřivý.
Zpět na “Web-tipy a vaše weby”