Zdravím,
prosím o hodnocení pro web www.crazycode.hys.cz, právě jsem ho splácal.. díky za veškeré hodnocení jak pozizivní tak negativní..
crazycode.hys.cz
crazycode.hys.cz
Vtípek
Alenka v říši divů : <div> <div><div><div><div>ALENKA</div> </div> </div> </div></div>
Alenka v říši divů : <div> <div><div><div><div>ALENKA</div> </div> </div> </div></div>
Re: crazycode.hys.cz
Co je to "o me"? Grafika žádná, barvy nevhodné a nesmyslný obdelník napravo. To je bohužel vše, co tam vidím. Když už není ten nápad, tak by to chtělo alespoň nějakou inspiraci.
První otázka,, "o me", je něco jakože "o mě"
, vím, není to znát, ale zatím jsem se neodhodlal to hodit do editoru a změnit kodování na UTF-8 bez BOM, nesmyslný trojuhelník, se brzy stane smyslným, protože tam bude fotečka... doufám že jsem vše objasnil a děkuji za vaše hodnocení...

Vtípek
„První otázka,, "o me", je něco jakože "o mě"“ — Aha, takže něco jako „o tě“ protože aby to bylo o tobě, musel bys tam mít „o mně“. 
Bez javascriptu je to totálně nepoužitelné a se zapnutým javascriptem působí rušivě ten děsně kůůůl načítací efekt. Připomíná mi to hodnocení typu „bylo to sice nerytmicky, zato však falešně“.

Bez javascriptu je to totálně nepoužitelné a se zapnutým javascriptem působí rušivě ten děsně kůůůl načítací efekt. Připomíná mi to hodnocení typu „bylo to sice nerytmicky, zato však falešně“.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Však víte, ta čeština...
.. děkuji za hodnocení.

Vtípek
Up
Vtípek
Žádnou změnu nevidím, ten text pod Reklama a Moje tvorba je "kůl" 

Nevím proč by jsi měl vidět nějakou změnu, jen jsem chtěl aby se téma oživilo, a to si piš, že ten text je cool

Vtípek
Up
Vtípek
Tak mě se to celkem líbí, ale přijde mi to hotové tak na 50%. Až to bude hotové celé, dá se více hodnotit.
Díky za hodnocení, máš pravdu, je to hotové jen z poloviny, avšak brzy to dodělám...
Vtípek
je to opravdu trochu "crazy code"
id vsechno a vsechno2 ? I když je to malý web, tak se nauč pojmenovávat identifikátory a třídy smysluplně. U větších webů by ses jinak přestal orientovat...
Určitě ještě přejmenuj id o_me2
Jinak bych asi necpal vše na jednu stránku, jak jí budeš postupně plnit, tak se bude datově zvětšovat. A když se někdo bude chtít podívat jen na kontakt, tak se mu budou zbytečně načítat i reference apod.
S tím souvisí i další věc ... když budeš chtít někoho nasměrovat konkrétně přímo na reference, tak se bude muset proklikávat nabídkou..
No a další věc je indexace od robotů .. ten asi nebude rozlišovat jednotlivé položky menu jako samostatné stránky...

id vsechno a vsechno2 ? I když je to malý web, tak se nauč pojmenovávat identifikátory a třídy smysluplně. U větších webů by ses jinak přestal orientovat...
Určitě ještě přejmenuj id o_me2

Jinak bych asi necpal vše na jednu stránku, jak jí budeš postupně plnit, tak se bude datově zvětšovat. A když se někdo bude chtít podívat jen na kontakt, tak se mu budou zbytečně načítat i reference apod.
S tím souvisí i další věc ... když budeš chtít někoho nasměrovat konkrétně přímo na reference, tak se bude muset proklikávat nabídkou..
No a další věc je indexace od robotů .. ten asi nebude rozlišovat jednotlivé položky menu jako samostatné stránky...
Zpět na “Web-tipy a vaše weby”