Shánite hry????Sem tedi!!!!
- Mr.freerider
 - Level 2.5

- Pohlaví: 

- Stav:
 - Kontakt:

- Ltb
 - Administrátor
 - 
		Master Level 8.5

- Pohlaví: 

- Stav:
 - Kontakt:

Ahoj všem, zajímavé čtení, jen co je pravda  

Původně jsem chtěl název příspěvku zmoderovat (a očistit ho od pravopisných chyb), ale pochopil jsem, že bych tím mohl pokazit kouzlo této rádoby reklamy.
Tak alespoň přesunuji příspěvek do sekce web-tipy a vaše weby, kde má asi své místo. Vzhledem k tomu, že jsem někdy až přehnaně kritický, se k webu vyjadřovat raději nebudu

Původně jsem chtěl název příspěvku zmoderovat (a očistit ho od pravopisných chyb), ale pochopil jsem, že bych tím mohl pokazit kouzlo této rádoby reklamy.
Tak alespoň přesunuji příspěvek do sekce web-tipy a vaše weby, kde má asi své místo. Vzhledem k tomu, že jsem někdy až přehnaně kritický, se k webu vyjadřovat raději nebudu
- Damned
 - Tvůrce článků
 - 
		Master Level 9

- Pohlaví: 

- Stav:
 - Kontakt:

Avalanche píše:Vzhled a provedení tý stránky mi připadá, jako by ji dělal někdo dlouhou dobu zavřený v Kosmonosích![]()
Sím, kde jsou ty Kosmonosy? Pokud je tam něco učí a naučí,tak tam musím být a pozvánku pošlu i do Strakovky.

Nic není nemožné, proto tam, kde jsme s rozumem v koncích, neváháme použít kladivo.
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
Damnedovy češtiny - překlady programů pro údržbu PC
HiJackThis 2+návod FCleaner+čeština Wise Registry Cleaner
						Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
Damnedovy češtiny - překlady programů pro údržbu PC
HiJackThis 2+návod FCleaner+čeština Wise Registry Cleaner
Tak jsem se chtěl taky juknout a web se prý předělává. Třeba právě z pohledu č. jazyka.
K těm chybám bych rád řekl jedno. Znal jsem jednou podobného pisálka a ten dokázal nasekat takovejch chyb, že to udělal jinak. Začal to tak psát schválně a v ještě větší míře, aby nebylo poznat absenci češtiny a všichni nabyli dojmu, že to byl úmysl. Chvíli mu to procházelo, než se projevil i jinde, kde to bohužel dělat nemohl.

K těm chybám bych rád řekl jedno. Znal jsem jednou podobného pisálka a ten dokázal nasekat takovejch chyb, že to udělal jinak. Začal to tak psát schválně a v ještě větší míře, aby nebylo poznat absenci češtiny a všichni nabyli dojmu, že to byl úmysl. Chvíli mu to procházelo, než se projevil i jinde, kde to bohužel dělat nemohl.
K čemu nám je, že zítra bude líp, když pokaždé, když se ráno probudíme, je dnes.
						ee
Hej borce radim http://www.slovnik.cz  

Zpět na “Web-tipy a vaše weby”