TIP: Plyšáčci.cz - svět plyšáčků na internetu!
Re: TIP: Plyšáčci.cz - svět plyšáčků na internetu!
peacoq: Moc ti teď nerozumím. Už to proběhlo v pořádku ne? Schvaloval jsem krokodýla
Odhaduji, že tvoje konto bude toto. A s tou připomínkou máš pravdu 

"Přátelství postavené na virtuálních identitách je jen šidítko, kterým ukájíme vlastní duše trpící více či méně syndromem osamělosti."
-
peacoq
- Pohlaví:

tak tak, to je ten fesak. tak uz ti ti slape. ale jeste ho nevidim v kategorii - ostatni. jen na zminnem odkazu co uvadis.
Edit: asi ho vidim :) teda ted uz ho vidim, ale neni pridanny na koncei nebo zacatku, jak by davala logika vlozeni, ale je uprostred ...takze ponekud neprehledna pro pripad, ze se clovek opakovane prijde podivat (a nebo jako ja bude 'hledat', jestli se obrazek jiz zobrazil)
Edit: asi ho vidim :) teda ted uz ho vidim, ale neni pridanny na koncei nebo zacatku, jak by davala logika vlozeni, ale je uprostred ...takze ponekud neprehledna pro pripad, ze se clovek opakovane prijde podivat (a nebo jako ja bude 'hledat', jestli se obrazek jiz zobrazil)
Obrázky se momentálně nenačítají dle data nahrání, ale v náhodném pořadí. Podíváme se na to 
"Přátelství postavené na virtuálních identitách je jen šidítko, kterým ukájíme vlastní duše trpící více či méně syndromem osamělosti."
-
peacoq
- Pohlaví:

Tak jo, doladit a je to v poho.
Pro me je to po delsi dobe zase jedna smyslu-plnejsi stranka
...napadla te dobra vec.
Pro me je to po delsi dobe zase jedna smyslu-plnejsi stranka
...napadla te dobra vec.Re: TIP: Plyšáčci.cz - svět plyšáčků na internetu!
Děkuji, pokud bys chtěl jakkoliv pomoci, můžeš. Nejedná se o peníze, ani o zdržení, ale můžeme se dohodnout na jakékoliv spolupráci 
Mám jich doma přes 100, tak možná tak akorát hromadné foto
No ten metrovej pes by mohl být zvlášť..
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
Tak sám plyšáky nesbírám, ale náš pes ano. Občas sestra nějakého přinese ukázat, jakého koupila do sbírky či zvířatům. A nedávno se našemu psovi tak zalíbil tygr (jedna z postaviček kolem medvídka Pů), že jí ho sebral a už mu ho musela nechat. Dělá s ním psí kusy. Občas psa vidíme, jak spí a má tygra na zádech. Nebo s ním leží a viditelně mu dělá místo ... Kocoura tygr nezajímal, ale pak si všiml, že si s ním pes hraje a chtěl mu ho sebrat. Ale pes se rozčílil a hnal kocoura po schodech až na půdu ...
-
peacoq
- Pohlaví:

V tom pripade musis toho tygra zvecnit na danne strance.
Romaine píše:Mám jich doma přes 100, tak možná tak akorát hromadné fotoNo ten metrovej pes by mohl být zvlášť..
Hromadné ne
X píše:Tak sám plyšáky nesbírám, ale náš pes ano. Občas sestra nějakého přinese ukázat, jakého koupila do sbírky či zvířatům. A nedávno se našemu psovi tak zalíbil tygr (jedna z postaviček kolem medvídka Pů), že jí ho sebral a už mu ho musela nechat. Dělá s ním psí kusy. Občas psa vidíme, jak spí a má tygra na zádech. Nebo s ním leží a viditelně mu dělá místo ... Kocoura tygr nezajímal, ale pak si všiml, že si s ním pes hraje a chtěl mu ho sebrat. Ale pes se rozčílil a hnal kocoura po schodech až na půdu ...
Fuj, kazíš tématiku stránek
peacoq píše:V tom pripade musis toho tygra zvecnit na danne strance.
Navádíš mě k trestnému činu - ublížení na zdraví?
- liborek
- Level 5.5

- Pohlaví:

- Stav:
Sakra.Pořád ještě se najde dobrý nápad/tedy jestli je Tvůj/.Člověk by řekl taková blbost....Musím taky rychle něco nafotit.
Přeju ještě další nápady na zpestření.
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
liborek: Ano, je můj a děkuji za pochvalu... Potěší to 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 3387
-
od liborek
Zobrazit poslední příspěvek
03 bře 2025 07:45
-
- 8
- 5646
-
od Bary-Jan
05 úno 2025 22:07
-
- 1
- 14591
-
od pikaso.andreas
23 led 2025 10:42
-
-
Nižší rychlost internetu po rekonstrukci Příloha(y)
od PlumJelinek » 25 lis 2024 19:54 » v Administrace sítě - 6
- 6873
-
od Riviera kid
26 lis 2024 12:48
-
-
- 3
- 5148
-
od petr22