Jak na IC?
- Jakub.stefanov
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jak na IC?
Paoradíte jak vytvořit web na ic???nevím jak!!
CPU:AMD Athlon 64, 1800 MHz (9 x 200)3000+,512 MB (PC3200 DDR SDRAM),ZD:Asus
A8V Deluxe-939,GK:RADEON 9600 SERIES(256MB)Monitor:AOC FT7x0 Series[17"CRT]
(160 GB, 7200 RPM, SATA),TOSHIBA CD/DVDW,SD-R5372
To čemu nerozumíš,to neřeš sám!
- James_Radlle
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
- Jakub.stefanov
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
musíš umět jazyk html, pomůže ti když se mrkneš na http://www.jakpsatweb.cz
Intel Core i3-4330, ASUS B85M-G, 8 GB RAM DDR3, 60 GB OCZ Agility 3, Windows 10 Home
- Jakub.stefanov
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
to já umim ale nevim jak začít web je vytvořen ale nevím jak ho na ic začít tvořit
CPU:AMD Athlon 64, 1800 MHz (9 x 200)3000+,512 MB (PC3200 DDR SDRAM),ZD:Asus
- Jakub.stefanov
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
někde, třeba na http://www.slunecnice.cz najdeš nějakýho ftp klienta, potom ho nastavíš, tím myslím, abys do něj zadal kam se má připojit, své už. jméno a heslo, připojíš ho a poté házíš soubory přes něj na server nebo ty soubory stahuješ...
princip je jednoduchý, na pc si uděláš tu stránku, přes ftp ji nahraješ na server...
princip je jednoduchý, na pc si uděláš tu stránku, přes ftp ji nahraješ na server...
Intel Core i3-4330, ASUS B85M-G, 8 GB RAM DDR3, 60 GB OCZ Agility 3, Windows 10 Home
- James_Radlle
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Používám na editaci CuteHTML od GlobalSCAPE a jeho součástí je i CuteFTP, přes který stránky umisťuji na server. Na netu se dá stáhnout i český návod, pokud nevládneš jazykem eskymáckým. Jistě na http://www.studna.cz, nebo http://www.stahuj.cz, nebo jiných, najdeš i jiné, české, tobě vyhovující více...
Nevím jak dalece jsi pokročilým v HTML, přesto si dovolím, možná zbytečnou radu. Své stránky po dopsání ještě projeď validátorem, abys měl stoprocentní jistotu, že jsou napsány podle zásad, platných pro psaní stránek. Já používám CSE HTML Validator Lite v8.03. Když jsem jím poprvé projel své stránky, tehdy již dva roky(!) fungující na webu, nestačil jsem se divit, kolik tam bylo chyb. Další věc, kterou je dobré dělat, je odladění na více než jednom prohlížeči. Já jsem dříve odlaďoval stránky pro IE a když jsem pak přešel na Mozillu, divil jsem se, že mi v ní stránky nechodí mravně. Proto dnes odlaďuji pro IE i Mozillu. Vím, že by nebylo od věci ladit i pro Operu, ale dočetl jsem se, že Mozilla a Opera ve své podstatě jedno jsou, tak jí ve své lenosti přehlížím
Stejně tak je dobré si stránky prohlédnout na několika různých počítačích.
Nevím jak dalece jsi pokročilým v HTML, přesto si dovolím, možná zbytečnou radu. Své stránky po dopsání ještě projeď validátorem, abys měl stoprocentní jistotu, že jsou napsány podle zásad, platných pro psaní stránek. Já používám CSE HTML Validator Lite v8.03. Když jsem jím poprvé projel své stránky, tehdy již dva roky(!) fungující na webu, nestačil jsem se divit, kolik tam bylo chyb. Další věc, kterou je dobré dělat, je odladění na více než jednom prohlížeči. Já jsem dříve odlaďoval stránky pro IE a když jsem pak přešel na Mozillu, divil jsem se, že mi v ní stránky nechodí mravně. Proto dnes odlaďuji pro IE i Mozillu. Vím, že by nebylo od věci ladit i pro Operu, ale dočetl jsem se, že Mozilla a Opera ve své podstatě jedno jsou, tak jí ve své lenosti přehlížím

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
Zpět na “Web-tipy a vaše weby”