Hip hop

Napište nám o svých webových stránkách, dejte vědět o jakémkoliv jiném zajímavém webu

Moderátoři: Myloš, Mods_senior

Pank
Level 1
Level 1
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Hip hop

Příspěvekod Pank » 29 bře 2007 19:15

dneska sem dodělal jedny stránky, sice se na nich musí ještě zapracovat, pak ještě udělat vlastní vzhled, ale kdo chce se na ně může mrknout!
http://www.rapahiphop.estranky.cz
AMD Athlon 2200+,512MG ram, Nvidia GeForce MX 440, Solte SL-KT400-R, HDD 80GB, LG CD-RW/DVD-ROM.

Reklama
Weslo
Level 6
Level 6
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Weslo » 29 bře 2007 19:47

technicky se mi líbí ale obsah je nic moc..hlavně 50 cent ani eminem není hip hop .. to je pop ..

hip hop jsou třeba house of pain nebo onyx...
E2180 | DFI LP UT ICFX 3200 TR2/G | 2x 1GB DDR2 800Mhz A-Data | ASUS HD 3650 512MB | WD 200GB | Corsair VX450 450W | Windows Vista Ultimate
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS

Elusive
Level 5
Level 5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Elusive » 29 bře 2007 20:46

Je to šablona viď? Hlavně dopiluj češtinu, jinak ti stránky moc lídí nenavštívý. A poskytovat alba ke stažení taky není zrovna košer.

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 30 bře 2007 07:02

Nu, chtěl jsi názor, máš ho mít. O rapu a hip-hopu nic nevím, míjí mě. Proto jsem zaplesal, když jsem viděl tvou upoutávku. Říkal jsem si: "Jo, to je vono, to je to co potřebuju, neumřu úplně blbej...". Opak je pravdou. Není to ono, umřu blbej, nic jsem se nedozvěděl. Jen to, že na Slovensku jsou tři hovada, v Čechách nějaký lyrik krade americkým rapperům muziku a nějakej půl dollar roznášel drogy v Queensu. Takto si opravdu nepředstavuji web, který se bije v prsa, že je tam vše. Uváděj spíš, že je tam pár zrnek o několika tvých oblíbencích. Čekal jsem, že se dozvím co rap a hip-hop opravdu je, čím se vyznačuje, jaké jsou charakteristické prvky jednotlivých oblastí, etnik, interpretů. Nic z toho jsem se nedozvěděl. Bohužel jsi pro propagaci svého oblíbeného stylu udělal pramálo a tak se jeden polostařík bude i nadále věnovat svému oblíbenému bigbítu. Ten je přeci jen lépe zmapovaný.
Když shrnu své pocity ze tvých stránek, pak musím pochválit řemeslné zpracování. Ale jak zde již padlo, asi šablona. Mám podezření, že jediné co jsi na vzhledu stránek autorsky ovlivnil je tvůj podpis, který sedí jak pěst na oku, pochopitelně ne z pohledu bijícího, tomu se takové umístění líbí, ale z pohledu bitého... Zcela mi uniká, proč vlastně tvé stránky o ničem vznikly. Neházej však zbraň do obilí. Pokud je to tvá prvotina, pak je to super a časem se jistě naučíš dělat i obsahově zajímavé stránky. Zároveň zapracuj na pravopisu. Možná se ti to zdá jako banalita, ale opravdu jsou cimprlichové, kteří jsou raněni, když někdo przní jejich jazyk. A nejsem to jen já, Elusive, nebo tvá češtinářka :wink:
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

DethLev
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod DethLev » 30 bře 2007 08:19

:lol: ...ale pokud začínáš s tvorbou webu tak zase musím uznat že stránka není nepřehledná. No a teď jen zpatlat vlastní grafiku...třeba jednoduchou ale svoji.

Pank
Level 1
Level 1
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Pank » 31 bře 2007 08:37

I když né dobré, ale asopň ňáké připomínky. (dobré sem ani nečekal) Jinak, je to podle šablony, z http://www.(x).cz kde to už bylo hotový, jen sem to do toho poslal, jinak, ja nevim, jak udělat grafiku, jediny co se mi povedlo, a je to hozný je http://www.milkymangos.wz.cz a to sem se s tim patlal tejdny(moje první o:-)). Tak sem se chtěl poprosit o radu, jak uělat svojí grafiku, aniž bych se musel učit PhP :D. (HTML celkem zvládám, ale musí se to ještě ňák dopilovat.) Jinak ještě dík.
AMD Athlon 2200+,512MG ram, Nvidia GeForce MX 440, Solte SL-KT400-R, HDD 80GB, LG CD-RW/DVD-ROM.

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 31 bře 2007 12:32

Grafikou myslíš vzhled stránky? Pokud ano, pak to je i pro mě, to nejhorší. Kreslím si stránky vždy na papír a dělám si jasno, co kde bude. Když si myslím, že by to mohlo sedět, přenáším svou představu na monitor. Osobně si myslím, že nejdůležitější je obsah. Když budeš mít stránku sebedokonalejší a nebude mít co říci, je to v podstatě dvojnásobná ztráta času. Tvého při psaní a návštěvníkovo při čtení. Tobě to však dá další cennou zkušennost. Takže piš :wink: Hodně důležitý je již zmiňovaný pravopis. Hodně lidí odradí od dalšího čtení, chyby v pravopise a to i když stránka bude obsahově nabušená. Nestyď se nechat si text opravit od někoho, kdo má pravopis v malíku. Před pár lety jsem se podílel na vydávání obecních novin a přesto, že si myslím, že můj pravopis není nejhorší, dával jsem své články oravovat češtinářce ze základky. Zkraje jsem se nestčil divit, kolik tam bylo chyb (prý by to bylo mezi dvojkou a trojkou), pak jsem se s tím smířil. Po dopsání stránky je vhodné jí vyzkoušet v co největším množství prohlížečů, aby jsi měl jistotu, že si jí prohlédnou všichni a nakonec jí projet validátorem, aby jsi jí měl opravdu napsanou podle pravidel. A abych jenom nekecal, pak ti předkládám svou práci ke kritice. Je to má druhotina, spojující plynule všechny další -iny. Prvotina, prezentace skupiny HomerStreet, již bohužel, kvůli rozpadu skupiny, není mezi námi. Naštěstí se však blýsklo na lepší časy a skupina minulý týden ohlásila návrat na rocková pódia a s ním se pojí i úkol napsat stránky...
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

James_Radlle
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod James_Radlle » 31 bře 2007 13:30

MOment, o jake sablone to mluvite, vzdyt eStranky.cz poskytuji kompletni spravu od doplnovani prispevku, galerii....atd - tohle nema s vlastni tvorbou nic spolecneho :evil: Takze jako sablonu bych to ani nenazyval.
Na to ze trochu umis html, tek ti to tady k nicemu nebude, tenhle system je na principu nejakych ubohych blogu ikdyz je na nich spousty veci a nesmyslu. Kazdopadne, pokud chces neco vytvorit opravdu sam zkus editor html kodu a dej se do prace... :wink:
Počítač: ANO! :bottle:

jarod72pm
Level 4.5
Level 4.5
Stav:
Kontakt:

jjj

Příspěvekod jarod72pm » 31 bře 2007 13:43

Weslo píše:technicky se mi líbí ale obsah je nic moc..hlavně 50 cent ani eminem není hip hop .. to je pop ..

malinkatá oprava eminem nemá s popem nic společného je to čistokrevný rapper :wink:
AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.

James_Radlle
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Re: jjj

Příspěvekod James_Radlle » 31 bře 2007 16:13

jarod72pm píše:
Weslo píše:technicky se mi líbí ale obsah je nic moc..hlavně 50 cent ani eminem není hip hop .. to je pop ..

malinkatá oprava eminem nemá s popem nic společného je to čistokrevný rapper :wink:

eminem je hlavne blazen a pekna ****** takze bych ho neradil nikam :lol: :lol:
Počítač: ANO! :bottle:

Pank
Level 1
Level 1
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Pank » 31 bře 2007 20:10

ja vam moc dekuju za pripominky, a vzal sem si z vas priklad, "tak nak sem googlil, a najednoume napadlo, ze sem nevidel zadny straky, kde bylo vysvetleno ""co je to Hip-hop"" tak sem se rozhodl udelat stranky o historii, lidech, atd... v Hip-hop" zatim sou stranky ve vyvoji, ale grafiku mam vlastni ve front pagy ale jeste je tam toho hodne co udelat, hned jak to budu mit aspon betato sem dam, a muzete .... :D

El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod El Diablo » 31 bře 2007 21:39

Nic moc, vzhledově ani obsahově...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

Zpět na “Web-tipy a vaše weby”