Tak tady vám dávám odkaz na mojí první stránku. Jsem zatím samouk, takže mě moc nekritizujte. Časem tam budu přidávat další věci.
http://www.paul27.wz.cz/pc.html
moje první stránka
- Elusive
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ani mně se nezobrazuje diakritika korektně (Opera). Co se týče designu - strašně špatně se to čte, zelené pozadí tahá oči a v kombinaci s červenou - to už je na očaře...
Máš tám pár chybek, v článku o HJT ti chybí konec tagu "/url" atd., moc podrobně jsem to neprocházel, nedá se na to koukat. Něco s tím udělej.
edit: Jinak výborný stránky o tvorbě webu jsou tady, je tam i takové to desatero, čeho se vyvarovat, mrkni na to, určitě tam něco užitečnýho najdeš. Tvorbě zdar!
Máš tám pár chybek, v článku o HJT ti chybí konec tagu "/url" atd., moc podrobně jsem to neprocházel, nedá se na to koukat. Něco s tím udělej.

edit: Jinak výborný stránky o tvorbě webu jsou tady, je tam i takové to desatero, čeho se vyvarovat, mrkni na to, určitě tam něco užitečnýho najdeš. Tvorbě zdar!
Elusive píše:Ani mně se nezobrazuje diakritika korektně (Opera). Co se týče designu - strašně špatně se to čte, zelené pozadí tahá oči a v kombinaci s červenou - to už je na očaře...
Máš tám pár chybek, v článku o HJT ti chybí konec tagu "/url" atd., moc podrobně jsem to neprocházel, nedá se na to koukat. Něco s tím udělej. :wink:
Tak už se to dá číst?
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Máš špatně nastavenou znakovou sadu proto se to nikomu nezobrazuje dobře....
Respektive ji nemáš nastavenou vůbec!
Vlož do hlavičky tohle: <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250">
Respektive ji nemáš nastavenou vůbec!
Vlož do hlavičky tohle: <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250">
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
zlobyl píše:Já nevím, jestli se to neděje jen u mě, ale na těch podstránkách nenacházím žádné tlačítko pro návrat na úvodní stránku.
Ale stránky jako takové se mi velice líbí.
Tlačítko pro návrat si nepřehlédl, žádné tam není.
Naposledy upravil(a) paul27 dne 03 srp 2007 10:40, celkem upraveno 1 x.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 2971
-
od Kminek
Zobrazit poslední příspěvek
21 led 2025 16:49