Tak vás všechny zdravím. Není to zas tak dlouho, co jsem sem dával odkaz na moje první stránky. Od té doby jsem už zase o kousek pokročil v tvoření a tak sem tentorkát dávam na zhodnocení můj další web, nebo spíše předělávku toho předešlého. Není to nic úchvatného, přesto si myslím, že jsem se za tu dobu naučil dost.
Úvodní stranu celého webu najdete na adrese http://www.paul27.ic.cz , tak se prosím koukněte. Stránky jsem dělal za účelem toho, že se mi občas nechce pořád dokola psát ty stejné návody na různé programy, tak budu prostě jen odkazovat. Snad jsou povedenější než-li ty minulé.
můj web o virech
- Koja
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
- web se mi s připojením 768 načítal kolem 5 vteřin, nejdýl samozřejmě obrázek
- formát BMP je naprosto nevhodnej pro web, používej radši JPG, PNG, GIF :)
- možná bych celou stránku vycentroval (záleží, co se komu líbí)
- chybí doctype (nebo je v PHPčku a nevidím ho..)
- v menu mi tam moc nesedí ta "spousta místa" dole, pod odkazama .. vím, že pod některejma odkazama tam máš něco dopsanýho, ale někde je to prázdný .. mohlo by to upravovat velikost s textem :) .. resp. nech tam jedny novinky pro celej web, na stálo, aby to bylo všude stejný :)
- v "hlavní části" bych odsadil text od okrajů
- na konci stránky bych nechal kousek volnýho místa, aby to nebylo tak "přilepený" na spodku
toť asi vše
- formát BMP je naprosto nevhodnej pro web, používej radši JPG, PNG, GIF :)
- možná bych celou stránku vycentroval (záleží, co se komu líbí)
- chybí doctype (nebo je v PHPčku a nevidím ho..)
- v menu mi tam moc nesedí ta "spousta místa" dole, pod odkazama .. vím, že pod některejma odkazama tam máš něco dopsanýho, ale někde je to prázdný .. mohlo by to upravovat velikost s textem :) .. resp. nech tam jedny novinky pro celej web, na stálo, aby to bylo všude stejný :)
- v "hlavní části" bych odsadil text od okrajů
- na konci stránky bych nechal kousek volnýho místa, aby to nebylo tak "přilepený" na spodku
toť asi vše

Everybody lies so don't trust anyone. :)
Nevím, jestli jste na mém webu někdo byl a proto si dovoluju upozornit na zčásti předělaný vzhled.
Snad nejvýraznější změnou k lepšímu je vycentrování na střed monitoru, v levo to bylo fakt nic moc. Převedl jsem všechny obrázky do .gif, takže i načítání bude o něco rychlejší. Na úvodní stránku jsem přidal obrázek s začátkem textu k poslednímu článku. Taky jsem přidal patičku (jestli se tomu tak dá říkat - v mém případě), ale myslím, že je lepší než nic.
Díky moc za zhodnocení, odkaz v mém podpise.
Snad nejvýraznější změnou k lepšímu je vycentrování na střed monitoru, v levo to bylo fakt nic moc. Převedl jsem všechny obrázky do .gif, takže i načítání bude o něco rychlejší. Na úvodní stránku jsem přidal obrázek s začátkem textu k poslednímu článku. Taky jsem přidal patičku (jestli se tomu tak dá říkat - v mém případě), ale myslím, že je lepší než nic.
Díky moc za zhodnocení, odkaz v mém podpise.
- foxy_whiteFox
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Zpět na “Web-tipy a vaše weby”