Někdo hodný ?
Někdo hodný ?
ahoj, je tu někdo tak hodny, kdo by mohl udělat menší reklamu na mé forum ? :) moc lidí mi tam nechodí, tak nevim už jak nalákat lidi :) tak někdo kdo má forum, kde mu aspon někdo chodí, tak jestli by mohl :) děkuju
Re: Někdo hodný ?
Registrace do katalogů a čas by to měl spravit. Pokud máš tedy kvalitní obsah.
- N!cholai
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Doporučuji toto:
Neuvěřitelně stoupá návštěvnost. Za jednu sms, kterou pošleš, dostaneš kredity atd... Za den i v pohodě navštíví tvé forum 200 lidí. Fakt doporučuji!!! Účinek je témeř okamžitý.
Kód: Vybrat vše
http://www.websurf.cz/
Neuvěřitelně stoupá návštěvnost. Za jednu sms, kterou pošleš, dostaneš kredity atd... Za den i v pohodě navštíví tvé forum 200 lidí. Fakt doporučuji!!! Účinek je témeř okamžitý.

Pravý smysl úspěchu je v pomoci druhým.
NICOLAS CAGE
NICOLAS CAGE
Hmm, nebo můžeš zkusit taky další podvod. http://www.autosurf.sk/?ref=tommy4
Sice to zvedne návštěvnost, ale ten co si tu stránku prohlíží ji ani neuvidí.
Sice to zvedne návštěvnost, ale ten co si tu stránku prohlíží ji ani neuvidí.

no zajimavý stranky :) ale moc bych tomu neveřila :) ale dneska se mi po to databaze :( a samozřejmě sem neměla zalohu
Tak nevim co budu dělat, asi založim znovu, ale naštěstí tam toho ještě zas tolik nebylo, sice to da praci dat do puvodního stavu.
Ale příspěvky tam náký byly no :(
www.download4all.net to bylo

Tak nevim co budu dělat, asi založim znovu, ale naštěstí tam toho ještě zas tolik nebylo, sice to da praci dat do puvodního stavu.
Ale příspěvky tam náký byly no :(
www.download4all.net to bylo
N!cholai píše:Doporučuji toto:Kód: Vybrat vše
http://www.websurf.cz/
jinak mas pravdu

no jo ale co to má za smysl když na ty stránky nikdo nepodívá chce to čast a dorej obsah nejlíp se uchycují fora kde je warez nebo něco jako je pc-help ale třeba z různým zaměřením (mobily, taktování, hackování atd.)
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
zao píše:no jo ale co to má za smysl když na ty stránky nikdo nepodívá chce to čast a dorej obsah nejlíp se uchycují fora kde je warez nebo něco jako je pc-help ale třeba z různým zaměřením (mobily, taktování, hackování atd.)
no, já sem měla takovej pokec a warez forum, příspěvky jsem tam měla, i něco ke stažení.
tak to chce sehnat uploadery a mody nebo prostě lidi co by tam přispívaly a rozjet to, lidi tam začnou chodit samy jen bachy na oplítačky s policajtama když tě někdo nahlásí
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
já uvidim no
nejdřív hodim na net, a pak uvidim.

nechtěl byste mi někdo pomoct s forem ? :) něco přispět ? :) pro začátek.
Zpět na “Web-tipy a vaše weby”