Leetweb.co.cc - ohodnoťte, zkritizujte, poraďte ;)

Napište nám o svých webových stránkách, dejte vědět o jakémkoliv jiném zajímavém webu

Moderátoři: Myloš, Mods_senior

ower95
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:

Leetweb.co.cc - ohodnoťte, zkritizujte, poraďte ;)

Příspěvekod ower95 » 04 dub 2009 11:56

ahoj šeci ;) po dlouhý době sem se sem zase přihlásil...rád bych vás pozval na můj nový web (zase...) a chtěl bych, aby ste mi poradili co tam upravit atp ;) nejlíp mi pomůžete tím, že se zaregistrujete a napíšete nějaký příspěvky ale je to jen na vás jestli mi pomůžete ;) rád bych také vyměnil reklamu ale to teď nikdo moc nechce dyš nemám žádnou návštěvnost...Nepoužívám žádné reklamní servery jako websurf nebo vrs. jen tam mám od nich pár reklam (chystám možnost vypnutí reklamy) abych měl s čím obchodovat...no takže dík že to vůbec čtete a rád vás tam uvidím. kritiku beru s radostí a pochvaly taky ;)
edit: ještě by to chtělo link :D www.leetweb.co.cc

Reklama
alenka_v_říši_divů
Level 6
Level 6
Stav:

Re: Leetweb.co.cc - ohodnoťte, zkritizujte, poraďte ;)

Příspěvekod alenka_v_říši_divů » 04 dub 2009 12:31

nic pro hydrofobiky...a po dvou minutach mě přepadla zima..... na druhou stranu to "nepřekypuje" zbytečnýma animacema :D .. takže mi to nebrzdí browser :)

Tomina
Level 5.5
Level 5.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Tomina » 04 dub 2009 12:53

To má být forum ?? Nevidím v tom nic extra, šablona je převzatá, kompletní grafické a orientační zpracování mi nevyhovuje tu a tam nerozumím některým výrazům, či nechápu jejich smysl. Test nedopadl nejhůř, ale mohl jsi být více kreativní. Další otázkou je návštěvnost..
No nevím nevím..

ower95
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod ower95 » 04 dub 2009 13:13

takže opravit texty, změnit vzhled...no tak extra na tom je ten obchod ale ten jde vidět myslím až po registraci...uživatel si může udělat vlastní firmu a "vyrábět" výrobky které pak může prodat ostatním uživatelům za fórum peníze...na jinýcho fórech se dají sehnat domény, dokonce i originální alba různých interpretů jako madona atp... je to na uživatelích co nabídnou...já nabázím e-mail, mysql a ftp prostor + nějaký doplňky...No dobře tedy změním vzhled a asi trochu upravím kategorie...ještě něco by vás napadlo?

alenka_v_říši_divů
Level 6
Level 6
Stav:

Příspěvekod alenka_v_říši_divů » 04 dub 2009 13:17

a je to kompatibilni se vsema prohližečama?.....ja se totiž dostanu na hlavní stránku..a pak zkouším projíždět různý kategorie..a nikam mě to nepustí...teď třeba čekám už pět minut..než se mi načte uvodní stránka/třeba je chyba u mě/ .. ale ostatní stránky valí normálně...

ower95
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod ower95 » 04 dub 2009 13:24

v mozille, chromu a IE to fachá normálně, operu nemám. Momentálně jsem připojený přes mobil jako přes modem takže jedu rychlostí okolo 2kB/s a hlavní stránka mi skáče celkem rychle na tu rychlost...jinak žádný fix-y na tu verzi co mám nejsou takže je asi vše v pořádku je to stabilní verze...zkusím najít nějaký jiný vzhled protože hrabat se v těch kopách css se mi fakt nechce...

ower95
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod ower95 » 04 dub 2009 16:48

takže vzhled sem dal novej, hodnocení je teď 89% (http://seo-servis.cz/source-zdrojovy-kod/1274866) ae ještě se s tim pohraju. řazení si může uživatel jednoduše změnit(může si zavřít skupinky které nepotřebuje vidět pomocí tlačítka na řádku s titulkem skupiny) a načítání stránky mi jde suprově i s tím netem...stránku mám kompletně načtenou do 15 sekund (hlavní stránka má 45kB takže poprvní to může trošičku trvat kvůli obrázkům ale pak už to lítá ;)

onewinger
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod onewinger » 04 dub 2009 17:22

Měl bych dotaz, kčemu ty stránky slouží? A jinak ten vzhled pěkny. :wink:
Netbook Asus EEE 1001HA - Windows 7 Home Premium
Notebook Acer Aspire 5735Z - Windows Vista SP2

ower95
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod ower95 » 04 dub 2009 20:22

web je o reklamě...programuju nejakej reklamni system a chci s tim udelat nejakej pagerank aby sem potom moh vydelavat par drobnejch ;) no a jinak bych proste chtel dat dokupy nejaky lidi co by proste psali do fora protoze je to bavi a maj tam kamose atd ;)

Myloš
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod Myloš » 04 dub 2009 20:33

ower95 píše:web je o reklamě
To znamená co? Že se na něm bude psát o reklamě, že se bude zabývat tematem reklamy?
Anebo je to otomanství typu „naše politika je o demokracii“, „tramvaj je o cestujících“ a „o čem jsi ty?“ neboli ať si tam píše kdo chce co chce, já na tom webu hodlám něco vydělat reklamou?
  • Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
  • Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
    • Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
    • Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
  • Mýliti se je Myloš. ;-)

pikaso.andreas
Level 4
Level 4
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod pikaso.andreas » 04 dub 2009 20:57

po grafické stránce nic moc, obsah také nic :-) myslím, že to je další balast ne netu ;-) a zakládat web jen kvůli reklamě je trochu málo.. ne?
Rád se přiučím od zkušenějších... A učený z nebe nespadl :-D

Když mám čas, dělám geoboardy pro děti.

ower95
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod ower95 » 05 dub 2009 10:24

v tom případě by byl celej net plnej balastu ;) si vem kolik mas webu na webgarden a takovejch tech srancich ;) jasny ze to nemam jen kvuli reklame ale proste komunita a forum nejak spojim s hrama co jeste pisu a s tim systemem reklamnim az ho dodelam...koukam asi vas to moc nebere no...mozna az tam bude vic lidi...dneska si jeste pohraju s tim designem, napisu nejaky prispevky a treba uz vas napadne i neco rozumejsiho nez mi tam nacpat spam bota

Zpět na “Web-tipy a vaše weby”