Speed-painting.info

Napište nám o svých webových stránkách, dejte vědět o jakémkoliv jiném zajímavém webu

Moderátoři: Myloš, Mods_senior

McJohnny
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Speed-painting.info

Příspěvekod McJohnny » 09 dub 2009 23:16

Ahoj, zajímá mě co říkáte na mé stránky Speed-painting.info - jde o online galerii speed painting videí, bud vděčný za všechny návrhy na zlepšení a Vaše názory! Díky a pěkné Velikonoce všem :smile:

Reklama
CrazyManer
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: Speed-painting.info

Příspěvekod CrazyManer » 10 dub 2009 00:12

říkám na ně to že je to wordpress šablona pro blog takže nevim co o nich chceš slyšet
BOARD : GA-MA785GT-UD3H ; CPU : AMD PHENOM II X2 545 3,0ghz ; RAM : 3*2GB DDR3 1800mhz ; GPU : ATI HD 4200 512mb.
Má hudební tvorba k poslechu na :http://www.soundcloud.com/escobarrbeats

alenka_v_říši_divů
Level 6
Level 6
Stav:

Příspěvekod alenka_v_říši_divů » 10 dub 2009 00:19

ale jó...pro mladou skupinu populace a "jednoduchý" příznivce tematu ucházející.....je to sice šablona...ale barvy nejsou hrozný..nejsou agresivní...je to jednoduchý a přehledný...i šablona by se dala pomrvit :lol:

Myloš
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod Myloš » 10 dub 2009 00:34

CrazyManer: Chce slyšet třeba návrhy na zlepšení – vždyť to píše, ne?

McJohnny:
Vítej na fóru PC-HELP.

První pohled – konstatuji „hezké“.
A nyní kritika, neboť málokterý web se bez ní obejde; je tolik věcí, které lze přehlédnout a které lze vylepšit…
Vezmu to číslovaně (aby bylo snazší na jednotlivé připomínky odkazovat; nejdou podle důležitosti, ale tak, jak jsem si je uvědomoval)

1. Poměrně malá písmenka. Jistě, že si je větší část návštěvníků může zvětšit, ale proč jim to neusnadnit a neudělat je o trošku větší rovnou?
  2. S tím souvisí font-size zadávaný v jednotkách pt – šestkoví exploreristi, kterých je pořád ještě dost (ke dnešku 18 %) mají tu smůlu, že písmena zadaná v pt, px a podobných jednotkách nemohou zvětšit. Vřele doporučuji velikost klíčovým slovem anebo procenty.
  3. S 6. verzí IE souvisejí 32bitové png – lze to obejít, například [1], [2], [3], [4]
  4. Krom odkazů „Číst dál“ by mohly být odkazem tamtéž i upoutávkové fotky.
  5. Cloud Tags ve 3D vypadá sice velice kůl, ale přijde mi poměrně nepraktický.
  6. Počítadlo (které navíc mluví anglicky) bych vyhodil; statistiky můžeš sledovat třeba z administrace, ale nezatěžoval bych tím stránku, protože s obsahem webu počet návštěv nikterak nesouvisí. A teď koukám – ono je ještě zduplikované v patičce. Proč?
  7. Odkaz na vyhledávání v hlavičce je zmatečný – stránka se odroluje a pak musím hledat vyhledávací políčko. Osobně bych ho dal do hlavičky namísto obsahu. Krom toho máš na stránce dvoje vyhledávání – proč? Liší se snad jedno od druhého? Já bych nechal jen jedno a dal ho do hlavičky.
  • Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
  • Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
    • Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
    • Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
  • Mýliti se je Myloš. ;-)

McJohnny
nováček
Stav:

Příspěvekod McJohnny » 10 dub 2009 13:52

To CrazyManer: domnívám se, že to že je to free šablona a wordpress neznamená, že na webu není co hodnotit,pokud si to ty myslíš, tvůj názor....

To Myloš: Moc díky za podnětnou kritiku, nad návrhy se určitě zamyslím :smile:

K tomu počítadlu - nejde ani tak o to, abych měl před očima kolik lidí si mě zařadilo do RSS čtečky, ale o to, že díky tomuhle odkazu dostane každý vlastní stránku na rss agregátoru feedcat, odkud, světe div se, přichází poměrně dost návštěv, protože Google má tenhle agregátor moc rád...máš ale pravdu že dvakrát to tam mít rozhodně nemusím, uplné odstranění ale z výše uvedeného důvodu asi neudělám...

CrazyManer
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod CrazyManer » 10 dub 2009 16:36

obsah stránek se mi zobrazil už před pár rokama když jsem na youtube zadal speed painting , proto mi ten obsah nepřijde nijak podstatnej, to že u každýho speed paintingu napíšeš "nádhernej obrázek, tady si to Johnny Picasso dal strašně skvěle a je z Iowy" to mi už vůbec jako nějakej důležitej dodatek nepřijde, a ne, nemyslim si že na šabloně se dá něco hodnotit, upřednostňuju vlastní webdesign a témata který jsou hlubší než ty v časopisu BRAVO a na tvym blogu, sorry johny, chtěls názor, dostals ho, ukamenuj mě za to že ti nelezu do rici za to žes napsal pár slov a nalinkoval pár videí z youtube, takovejch je dneska miliarda
BOARD : GA-MA785GT-UD3H ; CPU : AMD PHENOM II X2 545 3,0ghz ; RAM : 3*2GB DDR3 1800mhz ; GPU : ATI HD 4200 512mb.

McJohnny
nováček
Stav:

Příspěvekod McJohnny » 10 dub 2009 17:31

CrazyManer:
Nijak tě nekamenuju, nikdo se tě neprosil abys mi "lez do rici"....ano, chtěl jsem názor, ovšem jak někteří lidé tady narozdíl od tebe pochopili, chtěl jsem konstruktivní názor, ne silácký a arogantní řeči o tom že to skoro ani neni web....

Ano, miliarda jich možná je, jenže ty sis možná nevšiml, že já jsem vybral opravdu jen to nejlepší, co se dá najít a né tu miliardu videí, která na každého vyleze z googlu...chápu, že tě to nezajímá, upřednostňuj si témata jaká chceš - tohle je zábavně odpočinkový web, pokud si chceš číst třeba o obchodování na forexu, o tom píšu jinde...ale myslím že třeba srovnání s BRAVEM trochu postrádá smysl...

Každopádně i tak díky za názor...

// Při odpovídání na bezprostředně předcházející příspěvek nepoužívej citaci (viz pravidla2§G).
// Citaci používej především tehdy, když není zřejmé, na kterou část příspěvku reaguješ a právě tu část ocituj.
// Pro běžné odpovědi však postačuje tlačítko
ODPOVĚDĚT .
// Bohatě stačí uvést jméno toho, na koho reaguješ. Citaci jsem ti proto smazal a příště na to mysli.
// Myloš

CrazyManer
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod CrazyManer » 11 dub 2009 15:48

arogantni a silacky reci jsem neved, proste se ptas co rikame na tvoji stranku a pritom :

- cela stranka je defakto jen wordpress blog se šablonou, tvůj podíl na grafice a kódování je teda 0%
- obsah stranky jsou jen nalinkovany odkazy na youtube + tvý popisky který by se dali oželit, tvůj podíl zase 0%

rikal jsem ze jsou miliardy lidí jako jsi ty, ne ze je miliarda tech speedpainting videí, lidí co jen přidaj odkaz odtamtud sem a tim si vytvářej rádoby "obsah stránek" a o tom jestli si vybral to nejlepší by se dalo polemizovat, protože si spíš jen vynechal z dvou prvních stránek na youtube ty špatný, amatérský ... když si počteš zjistíš to že jsem psal o tom že jsem speedpaintingoví videa viděl už před pár lety tudíž asi proti tématu zaujat vážně nejsem jak říkáš, obchodování na forexu neznám a ani mě nezajímá, a řek bych že srovnání s BRAVEM je plně na místě .. tvý stránky i BRAVO jsou zbytečný :wink:

McJohnny
nováček
Stav:

Příspěvekod McJohnny » 12 dub 2009 19:55

Nevím jak Ti to vysvětlit, ale tobě pořád nedochází, že ty stránky jsou tematicky úzce zaměřený web, který shromažďuje ty nejlepší speed painting videa, abys nemusel prolézat 1000+ speed painting videí, která na youtube jsou (kdyby ses navíc pořádně podíval, zjistil bys, že nemáš pravdu a ani jedno není linkované z youtube, ani z jiného videoserveru, řadu jich na nich nenajdeš), protože některá jsou dost děs a navíc youtube ti cpe i věci, které zrovna vůbec nehledáš, když máš zájem jen o speed painting.

Web je dělán nejen pro lidi, kteří o speed paintingu nikdy neslyšeli, ale taky pro lidi, kterým se líbí a chtějí vidět ta nejnovější a nejlepší videa - jistě, řešení by možná bylo prolézat denně youtube, či se přihlásit do kanálů nejlepších kreslířů - jednak by to ale bylo časově mnohem náročnější, než zhlédnout mé stránky a jednak by divákovi v tom případě mohla uniknout videa od tvůrců, kteří dělají speed painting nově. Jsem rád, že ostatní tyhle výhody narozdíl od tebe pochopili - viz. přes 200 lidí kteří si web dali do svých RSS čteček a navíc 65% návštěv je vracejících se.

To, že návrhy na zlepšení stránek jsem předpokládal ve stylu: "zvětšil bych písmo, nelíbí se mi mrak štítků, místo nej 10 speed paintign videí tam dej jen 5, udělej víc kategorií, je to nepřehledné" je asi zjevné, na jiných fórech jsem takovou odezvu i dostal (a vlastně tady taky, díky myloši a alenko v říši divů),...nečekal jsem jen pozitivní kritiku, to ne, ale konstruktivní ano....bohužel od tebe se jí asi nedočkám...

CrazyManer
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod CrazyManer » 13 dub 2009 21:33

jako když házíš hrách na zeď ... blah blah blah ... hawg domluvil jsem :bigups: (use the other finger)

Zpět na “Web-tipy a vaše weby”