hubnutí a dieta

Napište nám o svých webových stránkách, dejte vědět o jakémkoliv jiném zajímavém webu

Moderátoři: Myloš, Mods_senior

slapetka
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

hubnutí a dieta

Příspěvekod slapetka » 23 dub 2009 11:21

Reklama
alenka_v_říši_divů
Level 6
Level 6
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: hubnutí a dieta

Příspěvekod alenka_v_říši_divů » 23 dub 2009 11:34

laický názor:slabota...velmi jednoduchý..nelíbí se mi ten obdelník s obličejem..jak je na tom nalepenej..působí to stísněně...máš tam i chyby..např. Jak zhubnoutí ... články /kterých je poskrovnu/mají dosti sobecnělou informativní hodnotu....nebo jak to říct....

Myloš
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod Myloš » 23 dub 2009 21:43

1. Úplně první dojem – vypadá to jak rozlepená papírová krabička. Nechci tím říct, že je to dobře/špatně, ale byla to první myšlenka, která mě při spatření webu napadla.
  2. Písmenka podstoupila dietu, jsou hodně maličká. S takovou bych po prvním odstavci odpadnul a dál nečetl. Nadto návštěvníci s 6. verzí exploreru (je jich pořád ještě okolo 18 %) si ta písmenka ani nemohou zvětšit, protože je jejich velikost vtipně zapsaná v pixelech. Dokud se IE 6 neztratí v propadlišti dějin (tak pod 2–3 procenta), je font-size v pixelech (či obdobných jednotkách jako pt, pc) vrcholem ignorance či arogance; u takových blech obzvlášť.
    Neboli doporučuji: zvětšit písmo a změnit jednotky font-size (klíčové slovo, procenta, em).
  3. Ouška v pravé části (nahoře i dole) jsou na různých místech v Opeře a Firefoxu × Exploreru
  4. Explorer 8 po mně chtěl dvakrát potvrdit spuštění flash pluguinu s varováním ohledně bezpečnosti.
  5. V Exploreru 6 není možné si označit text.
  6. Copyright statement goes here. All rights reserved“ Česky by to nešlo? Není mojí povinností anglicky psanému textu (na českém webu) rozumět, proto také není mojí povinností se jím řidit. Viz též viewtopic.php?f=62&t=38761 od nadpisu „Co když je EULA v cizím jazyce?“.
    A krom toho vypadá angličtina na jinak česky psaném webu mimořádně trapácky.
  7. A na závěr jedna faktická – na stránce „Jak hubnout“ postrádám jakoukoli zmínku o nutnosti hýbat se.
  • Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
  • Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
    • Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
    • Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
  • Mýliti se je Myloš. ;-)

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 23 dub 2009 22:34

Dieta není vhodná pro hubnutí, jen se dosáhne jojo efektu. Pro hubnutí je potřeba změnit životní styl.

alenka_v_říši_divů
Level 6
Level 6
Stav:

Příspěvekod alenka_v_říši_divů » 23 dub 2009 23:01

Pokuď je "drastická" ..přehnaná....tak určitě :) nj..člověk zjistí,že má nadváhu..tak drží "hladovku" ..pak zjistí,že zhubl dosti..tak si řekne : zasloužím si odměnu : nacpe se dortem a neštěstí je na světě...

foxy_whiteFox
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod foxy_whiteFox » 23 dub 2009 23:16

Dej tam ještě výpočet BMI, ať si každý spočítá, jak je tlustý :-)

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 24 dub 2009 17:53

foxy_whiteFox: Nesouhlasím, já budu počítat jak jsem hubený :lol: Musel jsem si přidat za den jedno jídlo navíc, abych si udržel váhu co chci, 196 cm / 80 kg.

Zpět na “Web-tipy a vaše weby”