Hledám redaktory pro magazín

Napište nám o svých webových stránkách, dejte vědět o jakémkoliv jiném zajímavém webu

Moderátoři: Myloš, Mods_senior

deryjega
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Hledám redaktory pro magazín

Příspěvekod deryjega » 07 čer 2009 08:54

čau
spustil jsem magazín http://www.softhard (je to o softwaru, hardwaru, internetu atd.) a sháním nějaké redaktory. Někoho kdo by měl chuť publikovat vlastní články o SW a HW nebo je kopírovat z jiných magazínů (pokud to jejich podmínky dovolí) , ale spíš bych si cenil toho prvního. Potřebuju celkem 5 redaktorů, každý všední den by publikoval jeden redaktor. Celý týden by si to mohl připravovat a publikoval by potom jeden den.

Jede to na Wordpressu 2.7, takže zkušeností s tímhle redakčním systémem si cením. A co Vám za to nabídnu ?? Vždy po dvou měsících můžu dát nějakou finanční odměnu a nabízim reklamu na webu ...

Kontaktujte mi přes tenhle formulář: http://softhard/hledam-redaktora/formular.htm

Reklama
Tomina
Level 5.5
Level 5.5
Stav:
Kontakt:

Re: Hledám redaktory pro magazín

Příspěvekod Tomina » 07 čer 2009 10:17

Na obdobném magazínu jsem působil a dlouho to nevydrželo. Myslím si, že každý, kdo uvidí to množství pravopisných chyb spíše odejde..

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Re: Hledám redaktory pro magazín

Příspěvekod karlos » 07 čer 2009 11:49

Error 404 - Soubor nenalezen nebo stránka neexistuje.

Tato větička na mě hupsla při pokusu o prohlédnutí stránky. Navíc mám pocit, že se zde nabídkou přivýdělku a tím pádem i jistého výdělku autora, dostáváme na hranu pravidel významného sponzora tohoto fóra, proto téma zamykám a odkazy činím neodkazujícími.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Web-tipy a vaše weby”