PHP-Fusion Error

Napište nám o svých webových stránkách, dejte vědět o jakémkoliv jiném zajímavém webu

Moderátoři: Myloš, Mods_senior

ivosh128
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

PHP-Fusion Error

Příspěvekod ivosh128 » 19 dub 2010 17:40

Zdravím, mám problém s redakčním systémem PHP-Fusion. Provozuji webovou stránku a občas mi nad logem stránky (headerem) vyskočí toto upozornění a cela stránka se mi divně posune a rozháže. Už si nevím rady čím to může byt. :cry: :cry: Prosím o radu :-(

Warning: Call-time pass-by-reference has been deprecated in /home/fiveradio.cz/fiveradio.cz/themes/default/header/index.php on line 12

Warning: Call-time pass-by-reference has been deprecated in /home/fiveradio.cz/fiveradio.cz/themes/default/header/index.php on line 12

Toto upozornění se objevuje jen někdy, ale upozornění níže se mi zobrazuje pokaždé na spodku stránky. Vlastně pod stránkou...

Notice: Undefined index: footer in /home/fiveradio.cz/fiveradio.cz/themes/default/theme.php on line 28

Notice: Undefined index: phpfusion_footer in /home/fiveradio.cz/fiveradio.cz/themes/default/theme.php on line 29

Reklama
Shadowhacker
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: PHP-Fusion Error

Příspěvekod Shadowhacker » 19 lis 2010 06:00

Bude to asi něco jako "Call-time pass-by-reference se již nepoužívá v / home / fiveradio.cz / fiveradio.cz / themes / default / header / index.php on line 12" což uvádi asi chybu,v umístění ../home/fiveradio.cz/fiveradio.cz/themes/default/header/index.php ->v index.php máš chybu na řádce 12,opravit.Ostatní asi něco podobného :-/

Zpět na “Web-tipy a vaše weby”