Dobrý den,
pro správu svého webu používám WebSite X5. Potřebuji poradit, lze do souboru A2 (příloha A2) vložit soubor A1 (příloha A1). Když ano poraďte jakým způsobem to mám provést. A nebo budu muset ručně znova exelovou tabulku (A1) vepsat do tabulky (A2).
Další problém mám s velikostí písma na: http://pozemky-dalnice-plzen.cz, i když je velikost písma 12, po spuštění stránek nelze tyto přečíst.
Když si spustím, ale tyto stránky ve svém WebSite X5 - Test, jde vše na jedničku.
Díky moc za případné návrhy k odstranění nedostatků.
WebSite X5 - práce v objektu tabulky Vyřešeno
WebSite X5 - práce v objektu tabulky Vyřešeno
Windows 10 Home, verze1809, 64 bitový oper.sys.,platforma x64, RAM 8 GB, procesor Intel® Pentium ® CPU B960 @ 2,20GHz.
Re: WebSite X5 - práce v objektu tabulky
Ten program mám taky na svoje stránky, ale tabulky jsem nikdy nepoužívala. Pokud ti jde ale o to, abys to, co už máš v excelu dal do toho programu, tak se obávám, že to budeš muset do toho programu přepsat. Taky texty z wordu kopíruju tam znova. Možná zkus tabulku zkopírovat a vložit tam?
A s tím písmem, mě se zobrazuje na těch stránkách čitelně, ale tak velikost 10 bych řekla. Zkus tedy v tom programu to písmo zvětšit, jestli bude rozdíl. Pak se dá řešit, čím to je.
A s tím písmem, mě se zobrazuje na těch stránkách čitelně, ale tak velikost 10 bych řekla. Zkus tedy v tom programu to písmo zvětšit, jestli bude rozdíl. Pak se dá řešit, čím to je.
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
- Nodon
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Velikost textu mi přijde OK, všechno se dá přečíst a tu tabulku asi budeš muset předělat ručně.
Zkus kliknout na na stránce: na odkaz/poptávka. Já vidím pouze malé skoro nečitelné písmo.
Windows 10 Home, verze1809, 64 bitový oper.sys.,platforma x64, RAM 8 GB, procesor Intel® Pentium ® CPU B960 @ 2,20GHz.
Myslíš poptávka-literatura? Já tam vidím vše ok. Zkus jiný prohlížeč. Já FF.
Je to pravda.
Když použiju Internet explorer je vše v pořádku. V případě, že použiji Mozillu Firefox je vše přeházené a hlavně se zobrazuje málé písmo, neběží prezentace atd. Jelikož využívám pouze Mozillu Firefox, musím zjistit, kde je zakopaný pes. Abych pravdu řekl vůbec mě nenapadlo použít jiný prohlížeč a tak tuto záležitost řeším již alespoň týden.
Když použiju Internet explorer je vše v pořádku. V případě, že použiji Mozillu Firefox je vše přeházené a hlavně se zobrazuje málé písmo, neběží prezentace atd. Jelikož využívám pouze Mozillu Firefox, musím zjistit, kde je zakopaný pes. Abych pravdu řekl vůbec mě nenapadlo použít jiný prohlížeč a tak tuto záležitost řeším již alespoň týden.
No u mě ve FF vše ok. Poslední verze FF. Třeba nějaký doplněk ti to ruší.. To už nevím.
Jdu na to. Pokusím se odstranit vše nepotřebné a uvidím zda to poběží.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
PC sestava - práce ve 3D, render
od Bounty » 22 črc 2025 10:13 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 1
- 4948
-
od meda2016