prozatím jsem přihodil ještě tým na SETI
koukám že u CNT už je docela dost jednotlivců (Blue Spirit,Koja) ale miniteam nikde.Maj to dost zmatený ty stránky.Pokud souhlasíte pošlu jim email kde to pořeším.
BOINC
- Weslo
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
právě že v tom formuláři není možnost vytvořit minitým - a nebo jsem to možná jenom špatně pochopil
E2180 | DFI LP UT ICFX 3200 TR2/G | 2x 1GB DDR2 800Mhz A-Data | ASUS HD 3650 512MB | WD 200GB | Corsair VX450 450W | Windows Vista Ultimate
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS
- Koja
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
To Ltb : Chystám se úvodní příspěvek editovat a ten návod tam dát, ale čekám na to, až se povede založení minitýmu PC-HELP u statistik CNT
To Weslo : Přes ten formulář by to mělo jít taky tuším
Zkus ten E-mail a uvidíme no
Jinak u CNT nejsem jako jednotlivec, ale jako součást jiného minitýmu a kvůli tomu, že můžete být max. v 1 minitýmu, tak nemůžu založit novej 

To Weslo : Přes ten formulář by to mělo jít taky tuším

Everybody lies so don't trust anyone. :)
-
- Pohlaví:
Tak jste mne dostali a už 2 dny mi jede Set@home na 50%. Když jsem se ale chtěl přihlásit do CZ týmu, tak mi to řeklo, že minimum pro zapojení je (tuším) 0,1% kreditu.
Nějak nevím co to obnáší? Jak dlouho musí ta bedna chroustat aby dosáhla těch 0,1%. Zatím to udělalo asi 3 úkoly - cca 30 hodin chroustání a stále nic?
Nějak nevím co to obnáší? Jak dlouho musí ta bedna chroustat aby dosáhla těch 0,1%. Zatím to udělalo asi 3 úkoly - cca 30 hodin chroustání a stále nic?
- Magnat
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
No na tom CNT(nic proti nim) to bezi nejak divne,stale cekam na aktualizaci pro dnesek a kde nic tu nic,ja jsem se tam jako jednotlivec dostal bez problemu(mel jsem pres 2k kredit)...
"Pro zdravé jsou největším nebezpečím nemocní, silným hrozí zkáza nikoli od silnějších,nýbrž od těch nejslabších"
-Friedrich Nietzsche-
-Friedrich Nietzsche-
Já sem u CNT počítal doteď, bez problému... Spíš se někdy stává že prostě projekt nemá jednotky na přidělování nebo spadnou validační servery a pod. U seti se to dalo zjistit třeba tady http://setiathome.berkeley.edu/sah_status.html na ra rosette tady http://boinc.bakerlab.org/rosetta/rah_status.php. To v jakém týmu se nacházíš nemá s přidělováním práce nic společného podle mě
Jsi-li bez miny, hoď kamenem...
V nebi je lepší vzduch, ale v pekle lepší společnost
V nebi je lepší vzduch, ale v pekle lepší společnost

-
- Pohlaví:
- Magnat
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak jsme na CNT ted mrknul a vypada to,ze pres vikend maji pauzu a tak neaktualizuji,takze doufam,ze zitra bude uz vse ok
EDIT:tak uz je vse ok,jsem ve statistikach ,tak hupnete na to,at tam nejsem sam

EDIT:tak uz je vse ok,jsem ve statistikach ,tak hupnete na to,at tam nejsem sam

"Pro zdravé jsou největším nebezpečím nemocní, silným hrozí zkáza nikoli od silnějších,nýbrž od těch nejslabších"
-Friedrich Nietzsche-
-Friedrich Nietzsche-
- Koja
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Návod na připojení k minitýmu PC-Help je v úvodním příspěvku 

Everybody lies so don't trust anyone. :)