Řešil jste někdy někdo reklamaci na Alze co se týče poslání poškozeného+ neúplného + jiného zboží?
Koupil jsem si RTX 3080 Phoenix. Rozbalili jsme a uvnitř Rtx 4070Ti, napájecí kabel poslán jiný než 12 pin, který jde do 4070ky, ještě k tomu grafická karta pixeluje a vypíná PC. Zboží jsem kupoval jako "rozbalené" takže nejspíš si někdo objednal kartu a výměnil je, zvláštní, že si toho v Alze nikdo nevšiml. Bohužel to vyšlo na mě a mám ji doma já. Prý by s reklamací neměl být problém (?) Odpovědi typu, že se snažím ojebat Alzu a podobné věci si nechte, to bych byl sám proti sobe a blb, kdybych to tu psal a ptal se veřejně. A to, že jsem ji odzkoušel bylo jen ze zajímavostí, čekal jsem že nebude fakčit
Alza reklamace gpu
-
- Level 4
- Pohlaví:
Re: Alza reklamace gpu
Pokud mají v systému SN karty, kterou ti poslali, neměl by být s reklamací problém i když nesedí typ karty.
Naposledy upravil(a) pcmaker dne 12 pro 2024 18:40, celkem upraveno 1 x.
-
- Level 5.5
- Pohlaví:
Mrknul bych se, co je za seriove cislo na fakture. Pokud bude sedet s kartou, tak by nemel byt problem. Pokud nebude, tak zalezi na reklamacnim a na tom, jestli mas treba video z rozbalovani karty, kde je videt, ze ta karta tam opravdu byla.
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
-
- Guru Level 15
- Pohlaví:
Hlavne tu Alzu kontaktuj ihned - tzn jsi to mel uz davno udelat.
Z pravniho hlediska je to tvrzeni proti tvrzeni, to ze ty vis co je pravda je ti naprosto k nicemu.
Kdyz mluvis pravdu nebo lzes, ma to uplne stejnou hodnotu.
Z pravniho hlediska je to tvrzeni proti tvrzeni, to ze ty vis co je pravda je ti naprosto k nicemu.
Kdyz mluvis pravdu nebo lzes, ma to uplne stejnou hodnotu.
-
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
Místo psaní do fóra se přihlas ke svému účtu v ALZA, klikni na Moje objednávky, najdi v seznamu příslušnou objednávku, vyber, co chceš udělat,
a postupuj podle pokynů. Pokud máš v dosahu AlzaBox, je to nejrychlejší cesta.
a postupuj podle pokynů. Pokud máš v dosahu AlzaBox, je to nejrychlejší cesta.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
-
- Level 5.5
- Pohlaví:
Osobne na alze uz rozbaleny zbozi nekupuju.
Jednou jsem bral rozbalenou kartu, fungovala v zatezi padala na reklamaci mi bylo receno ze jsem poskrabal piny karty a to zpusobuje ty problemy. (Servisem asusu). Reklamace zamitnuta, diky bohu jsem mel fotky z rozbalovani karty, tak jsem je konfrontoval s tim, co je ted udajne mnou zpusobenej skrabanec na coz mi byla zakrouzkovana milimetrova tecka na pinu, ktera tam shodou okolnosti byla.
Jak rikaj lidi tady, kontaktuj alzu bude to tvrzeni proti tvrzeni. A chtej dolozit ze tam 3080 byla od zacatku, ve skladech si vsechno nahravaj.
Z moji zkusenosti jsou rozbaleny zbozi vetsinou nejak vasny ci poskozeny, za tech par korun uz mi ta uspora nestoji.
Jednou jsem bral rozbalenou kartu, fungovala v zatezi padala na reklamaci mi bylo receno ze jsem poskrabal piny karty a to zpusobuje ty problemy. (Servisem asusu). Reklamace zamitnuta, diky bohu jsem mel fotky z rozbalovani karty, tak jsem je konfrontoval s tim, co je ted udajne mnou zpusobenej skrabanec na coz mi byla zakrouzkovana milimetrova tecka na pinu, ktera tam shodou okolnosti byla.
Jak rikaj lidi tady, kontaktuj alzu bude to tvrzeni proti tvrzeni. A chtej dolozit ze tam 3080 byla od zacatku, ve skladech si vsechno nahravaj.
Z moji zkusenosti jsou rozbaleny zbozi vetsinou nejak vasny ci poskozeny, za tech par korun uz mi ta uspora nestoji.
Core i7 9700KF, MSI Z390A Pro, 32GB RAM , 3070, 1TB, 650W Corsair, Creative X-fi Windows 7 HP
O2 VDSL 16MB
Xbox One
O2 VDSL 16MB
Xbox One
-
- Level 5
- Pohlaví:
Přesně. Ta malá úspora za to riziko nestojí. Naštěstí Alza je co se týče reklamací vstřícná ( alespoň já mám zatím dobré zkušenosti) , tak věřím, že to dobře dopadne.
-
- Guru Level 15
- Pohlaví:
Tohle ale neni reklamace, to je odstoupeni od kupni smlouvy.
Na reklamaci toto zadny soudny prodejce ani neprevezme, protoze je to jiny hardware.
Rozhodne bych to neposilal pomoci Alzaboxu, pouze osobne.
Existuje jedina sance - ze s odstoupenim od smlouvy nebude problem, protoze si nedovedu predstavit,
jak by bylo mozne vyhrat nasledny soud. Zadny soudni znalec se nepodepise pod to, ze tam byla jina karta.
Ta karta bude bazarova, pouzita. RTX 3080 od Gainwardu se uz hodne dlouho nevyrabi ani ji zadny prodejce nema skladem.
Ja osobne bych do 4 roky stare RTX 3080, ktera muze kdykoliv umrit, urcite nedaval 17.000 Kc. Jak tazatel sam
vidi, je mrtva i novejsi RTX 4070 TI. Jakakoliv vykonna topici karta starsi nez 3-4 roky je casovana bomba.
Na reklamaci toto zadny soudny prodejce ani neprevezme, protoze je to jiny hardware.
Rozhodne bych to neposilal pomoci Alzaboxu, pouze osobne.
Existuje jedina sance - ze s odstoupenim od smlouvy nebude problem, protoze si nedovedu predstavit,
jak by bylo mozne vyhrat nasledny soud. Zadny soudni znalec se nepodepise pod to, ze tam byla jina karta.
Ta karta bude bazarova, pouzita. RTX 3080 od Gainwardu se uz hodne dlouho nevyrabi ani ji zadny prodejce nema skladem.
Ja osobne bych do 4 roky stare RTX 3080, ktera muze kdykoliv umrit, urcite nedaval 17.000 Kc. Jak tazatel sam
vidi, je mrtva i novejsi RTX 4070 TI. Jakakoliv vykonna topici karta starsi nez 3-4 roky je casovana bomba.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Padání ovladačů od AMD a coil whine - recenze u alza
od walderan » 18 led 2025 12:07 » v Problémy s hardwarem - 2
- 661
-
od petr22