Dobrý den,
Dnes mi došel neznámý balík, PPL ho přivezlo zároveň s mým druhým balíkem (který jsem si objednal a zaplatil),
Mám povinnost tento balík vracet na zpět někam, nebo pokud se nikdo neozve je prostě můj?
Díky předem za info.
Neznámý balík Vyřešeno
-
- nováček
- Pohlaví:
Re: Neznámý balík
Odebíral soused, který nic nevěděl.
-
- Level 4.5
- Pohlaví:
Může v tom bejt anthrax, já bych to radši vrátil.
-
- Level 6
- Pohlaví:
Pokud se o něj někdo přihlásí, máš povinnost ho vydat zpět, ale není tvoje povinnost platit dopravu zpět. Doporučuji poslat email odesílateli že tam máš jeho balík, at si ho odveze.
Dodatečně přidáno po 1 minutě 42 vteřinách:
Jinak po třech letech si ho můžš přivlastnit, protože nárok majitele bude promlčený.
Dodatečně přidáno po 1 minutě 42 vteřinách:
Jinak po třech letech si ho můžš přivlastnit, protože nárok majitele bude promlčený.
-
- Master Level 7
- Pohlaví:
nevim, o co jde, jak je tam uveden odesilatel, tak ho kontaktovat.
vzdyt to je normalni postup.
chyba se muze stat kdykoliv, kdekoliv
vzdyt to je normalni postup.
chyba se muze stat kdykoliv, kdekoliv
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
Pokud ten balík dovezlo PPL tak kontaktovat PPL, že ti doručili balík který ti nepatří a ať si ho odvezou tomu komu patří. Rozhodně bych ale nikomu (ani PPL) nic neplatil za to odeslání balíku od tebe správnému adresátovi, protože to není tvoje věc, že ti doručili balík který ti nepatří. Ať si to vyřídí PPl jak chce, protože oni by měli za doručení toho balíku odpovídat a jim za to bylo zaplacené.
-
- Level 5.5
- Pohlaví:
Re: Neznámý balík Vyřešeno
To zalezi na tom, jestli se spletlo PPL a dorucilo mu balik pro nekoho jineho. Nebo se spletla firma, poslala do PPL udaje jineho klienta a PPL to tak dorucilo presne tam, kam melo.
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2653
-
od atari
29 bře 2025 14:58