PS3 vs XBOX360 poradte co vybrat
Re: PS3 vs XBOX360 poradte co vybrat
Na stránce, co jsem ti napsal já, máš superslim verzi 500GB s U3 a GT5, levně.
- Clorky
- Moderátor / člen HW týmu
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
K tématu - Ani jedno, počkej na Xbox 720 a PS4.
Určite ber PS3,prehraje ti Blu-ray,PS Network je zadarmo,Silnejší 9Jadroví procesor...Xbox 360 Má platený Multiplayer,Neprehraje Blu-ray,Ma lepšiu grafiku ako PS3 (Okom to nepoznáš),Ja som si pred nedávnom objednal Xbox a teraz si hlavu trieskam o stenu že prečo som si nekúpil ten PlayStation,PC Je určite najlepší ale 15 ročný chalan ako ja si nemože dovoliť komp za 20 000 Kč (1000€) Tu čo písal Clorky počkaj si na PS4 a na Xbox 720 koluje niečo také ale v skutočnosti to nie je pravda xbox ani playstation nič podobné v najbližšej dobe neplánuje...
XBOX 720 - srpen/zari 2013, prototypy jsou jiz vyrobene, vyvojari maji developer kity
PS4 - podzim 2013
V obou pripadech je vyzadovano pripojeni k internetu, hry nebude mozne prodavat
PS4 - podzim 2013
V obou pripadech je vyzadovano pripojeni k internetu, hry nebude mozne prodavat
PS3 máme doma, Xbox má kamarádka.
Xbox mi přijde víc "sociální" - takové ty odreagovačky ve více lidech, party pařby s Kinectem...
PS3 asi lepší na singleplayer. Jejich pohybová blbina je taková o ničem, moc mě to nebavilo, zatímco na Xbox to je paráda.
Já osobně čekám na Xbox 720, který si určitě koupím. Bude příští rok.
Xbox mi přijde víc "sociální" - takové ty odreagovačky ve více lidech, party pařby s Kinectem...
PS3 asi lepší na singleplayer. Jejich pohybová blbina je taková o ničem, moc mě to nebavilo, zatímco na Xbox to je paráda.
Já osobně čekám na Xbox 720, který si určitě koupím. Bude příští rok.