A není 250GB Kinect bundle? Já ho tak kupoval před dvěma rokama, bylo k tomu Kinect Adventures který není špatný. Nevim jestli je to porad tak, ale 4GB verze byla divně matná.
Ted na to koukám, jasne ze je Kinect bundle s 250 gb konzolí, a 10 rozhodne nestojí.
Xbox 360 + Kinect - máte někdo zkušenost?
- Darth Vader
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Xbox 360 + Kinect - máte někdo zkušenost?
„Vždycky než něco udělám, ptám se sám sebe: Udělal by tohle idiot? A když ano, nedělám to.” -Dwight Schrute
__It's time to #switch!__ |
__It's time to #switch!__ |
Jo, teď koukám, že je kolem 7000kč, ale nemaj ho v e-shopech, na který jsem koukal. Koukal jsem na Alzu a CZC, kde mám odběrný místa kousek z domu, nemusím platit dopravný a nemusím nic nikam posílat v případě reklamace. A je k tomu jenom jedna hra Kinec Advetures. Chci hlavně Kinect sport. Tu když si dokoupím, tak jsem zase na cca 7500kč, jako když si koupím bundle 4GB a k tomu pak HDD. Takže to výjde cca na stejno. Ale pro mě je lepší koupit 4GB verzi s 2 hrama na Alze nebo v CZC (z výše uvedenejch důvodů) a pak v případě potřeby dokoupit větší HDD - takže kdyby jste někdo věděli, kde se dá sehnat ten samotnej plastovej šuplík na HDD pro slim verzi Xboxu, byl bych rád, protože bych ušetřil další peníze na HDD, jelikož jeden nevyužitej 2,5 SATA HDD doma mám.
http://www.xbox360konzole.cz/xbox360kon ... x-360-Slim
Ten disk je ale potreba pripravit k tomu urcenou utilitou, aby ho XBOX rozpoznal - nejde ho tam jentak strcit.
Ten disk je ale potreba pripravit k tomu urcenou utilitou, aby ho XBOX rozpoznal - nejde ho tam jentak strcit.
Óóóóóó... Dííííky... Hledat to pod názvem "šuplík" mě vážně nenapadlo 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 18
- 4881
-
od faraon
Zobrazit poslední příspěvek
13 čer 2025 19:21
-
- 0
- 4623
-
od ArtisPier
21 čer 2024 12:42
-
- 14
- 8409
-
od AirCrew
17 úno 2025 20:46
-
-
Poradí mi někdo dobré offline hry pro telefon nubia. Příloha(y)
od pidlo » 23 čer 2024 14:48 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 3
- 3910
-
od MrVoltz
25 čer 2024 21:49
-