Ahoj,
chtěl bych se zeptat, zda nemá někdo zkušenosti s výstupem zvuku u PS3 do reproduktorů.
K zobrazení obrazu používám monitor a hdmi kabel. Potřeboval bych jen poradit, jak se zvukem.
Moje řešení: Pomocí cinch > 3,5 mm jack, který jsem propojil spojkou 3,5mm jack <> 3,5mm jack jsem reproduktory připojil, ale zvuk hraje jen z jednoho reproduktoru. O stereo jsem přišel pravděpodobně propojováním.
Nevíte jak toto vyřešit?
(Vím, že se nacházím na PC-Help, ale nejde tu ani tak o konzoli jako o hardwarové řešení)
PS3 výstup zvuku do reproduktorů Vyřešeno
PS3 výstup zvuku do reproduktorů
Who let the dogs out?!
-
- Pohlaví:
Re: PS3 výstup zvuku do reproduktorů
Co k čemu připojuješ, nějak nechápu. Potřebuješ něco podobného http://www.alza.cz/redukce-audio-3-5mm-d65966.htm
Je ta propojka mono nebo stereo?
Stereo = 3 vodice, Mono = 2 vodice
Stereo = 3 vodice, Mono = 2 vodice
-
- Pohlaví:
To snad každý ví, spíš jde o to co kam připojuje. Cinch je pochopitelně mono - tedy jeden kanál.
//Kdyby každý věděl, pak nebudou podobné dotazy...
//Karlos
//Karlos
- PowerfulCZ
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Normálně vem ten AV kabel co se k PSku dodává ten bílej a červenej zapoj do té redukce co psal Blue Spirit a pak rovnou do těch beden.
-
- Pohlaví:
//Karlos
Myslel jsem to jinak.
Normálně vem ten AV kabel co se k PSku dodává ten bílej a červenej zapoj do té redukce co psal Blue Spirit a pak rovnou do těch beden.
Ty bedny mají takový vstup?
Tak nejak predpokladam, ze jsou zapojeny oba cinche - bily (levy reproduktor) i cerverny (pravy reproduktor)
-
- Pohlaví:
Předpokládat můžeme, ale nevíme nic. Ta redukce co jsem dal odkaz je regulérní a ani není třeba znát kolik drátů má mono a kolik stereo, ale stále nevíme k čemu to připojuje. ??
Ja to pochopil tak ze do 3,5" jacku na vstupu reproduktoru, tedy jak sam odhaduje problem je v kabelu
Ja predpokladam ze hraje pouze levy kanal.
Stereo kabel musi byt ten prostredni pin uprostred preruseny, a to same musi byt videt v te propojce. Pokud je propojka z jednoho kusu, tak je to presne pricina problemu.
Ja predpokladam ze hraje pouze levy kanal.
Stereo kabel musi byt ten prostredni pin uprostred preruseny, a to same musi byt videt v te propojce. Pokud je propojka z jednoho kusu, tak je to presne pricina problemu.
-
- Pohlaví:
ze do 3,5" jacku na vstupu reproduktoru
Předně nevíme co má za reproduktory a zda mají nějaký vstup. Také to může být jinak, repráky z kina a 2 cinche!
Vzdyt to pise v prvnim prispevku
Cinch -------> 3,5"jack ----> redukce -----> 3,5"jack -------> reproduktor
Chyba muze byt pouze na zacatku (zapojeny pouze jeden kabel, a to bily) nebo ve spojce ktere je pouze mono.
Cinch -------> 3,5"jack ----> redukce -----> 3,5"jack -------> reproduktor
Chyba muze byt pouze na zacatku (zapojeny pouze jeden kabel, a to bily) nebo ve spojce ktere je pouze mono.
Re: PS3 výstup zvuku do reproduktorů Vyřešeno
Pánové, hlavně v klidu, vždyť se tolik neděje :))))
Tak kabely jsou zapojené oba (tzn. červený i bílý) - ten odkaz, který sem dával Blue Spirit, tak přesně do toho jsou zapojené cinche. Reproduktory nemají žádný 3,5mm vstup pro jack -> proto ta spojka, do které je připojena ta redukce 2x cinch > 3,5mm jack a z druhé strany spojky 3,5mm jack od reproduktorů. :)
Jinak spojka je taková - http://eshop.kak.cz/zbozi/kaa370b-oem-s ... -11924412/
Odkaz na 3,5mm jack > 2x cinch už tu je.
Vyřešeno:
Tak našel jsem chybu a ta byla v redukci 2x cinch > 3,5mm jack (jedna zdířka redukce nepracovala správně), redukci jsem nahradil jinou (měl jsem doma 2) a vše už funguje, jak má.
Tak kabely jsou zapojené oba (tzn. červený i bílý) - ten odkaz, který sem dával Blue Spirit, tak přesně do toho jsou zapojené cinche. Reproduktory nemají žádný 3,5mm vstup pro jack -> proto ta spojka, do které je připojena ta redukce 2x cinch > 3,5mm jack a z druhé strany spojky 3,5mm jack od reproduktorů. :)
Jinak spojka je taková - http://eshop.kak.cz/zbozi/kaa370b-oem-s ... -11924412/
Odkaz na 3,5mm jack > 2x cinch už tu je.
Vyřešeno:
Tak našel jsem chybu a ta byla v redukci 2x cinch > 3,5mm jack (jedna zdířka redukce nepracovala správně), redukci jsem nahradil jinou (měl jsem doma 2) a vše už funguje, jak má.
Who let the dogs out?!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 1608
-
od HappyMental
Zobrazit poslední příspěvek