ovladač mám aktuální, adapter ok, přehřívání není... třeba to byla náhoda.. nechám s dovolením ještě 2-3 dny otevřené kdyby se stalo znovu, jinak dám "vyřešeno"
vytvořil jsem web na kterým jsem strávil spoustu času aby byl responzivní. Když ho otevřu v devtools a zapnu si tam ten "mod" na responzivitu tak vypadá naprosto v pohodě na všech rozlišeních, ale když jsem ho dal na server a...
Poslední příspěvek
Ahoj, doteď žádná zpětná vazba. Již je to druhé téma že dvou které si založil a dal nekomunikoval.
můj problém je spočívá s indexem webu na Googlu. Přihlásil jsem se do konzole googlu a ověřil url odkaz a pak požádal o index google. Ale byly nějaké problémy s meta tagy a další, takže jsem se rozhodl odstranit starý web trochu ho...
Poslední příspěvek
Ano, udělej si sitemap i když je to jednostrankovy web.
Zdravím chtěl bych rozšířit schopnosti v oboru programování aplikací a tvorbě webu. Kdysi jsem na škole měl pár hodin tvorby webu, ale spíš jsem se zaměřoval na administraci systémů a počítačových sítí a u toho jsem skončil a nějak se tím živím. A...
rád bych se zeptal, jestli někdo ví, jak stáhnout celý tento návod do počítače pro offline použití?
Nemyslím jen první stranu, ale aby fungovalo i proklikávání na další stránky.
Poslední příspěvek
Staci najit ten spravny, rozhodne lepsi venovat par sekund hledani PDF nez se snazit ulozit web do souboru.
Dobrý den, už asi měsíc mám zpomalený google chrome. Respektive zpomalený je jen ten horní řádek, viz příloha. Kliknu na plusko, že chci vytvořit novou kartu a ono se to sekne klidně na 10 sekund. Nebo chci otevřít nastavení ve 3 tečkách a zase se...
Poslední příspěvek
já měl zasekaný chrome a když jsem vypnul adblock tak to jede v pohodě