Modrá smrt - při zapínání win7

Sekce pro řešení potíží s BSOD (tedy pády Windows do tzv. modré smrti)

Moderátoři: Mods_senior, BSOD team

Para
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Modrá smrt - při zapínání win7

Příspěvekod Para » 19 říj 2014 21:26

Čau lidi mám problém a nevím jak ho vyřešit. Mám docela nově postavenej počítač. Všechny komponenty patří k sobě, takže asi není důležitý vypisovat přesně z čeho všeho se skládá (doufám). Mám Win 7 a problém je v tom, že když zapnu pc, hrozně dlouho se načítá a pak se mi ukáže modrá smrt. Win 7 mám originál čerstvě nainstalovaný asi měsíc. Když koukám na modrou smrt zbývá už jen ručně restartovat pc a po něm už naběhne trochu zpomaleně do win7. Už dvakrát se mi ale stalo, že když takhle došlo k tomu restartu, zmizely mi ovladače na grafickou kartu. Takže jsem je zase musel najít a nainstalovat. +se změnilo rozlišení displeje. Když hraju hry poměrně graficky náročný, nic nepadá nic se neseká. Přiložim nějaký fotky.
Když jsem ukázal modrou smrt kamarádovi co tomu trochu rozumí tak mi řekl že systém je novej a že spíš vidí problém v hardisku. Tak jsem si stáhnul HD Tune a nechal zkontrolovat HDD a vysledek u Health byl OK a u Error scan jsem měl čtyři vadné bloky.

1. Co teda kontrétně je špatně podle té modré smrti???
2. mohlo by to být tim HDD??? Co s tim dál? Díky moc za každou radu
Přílohy
20141019_210210.jpg
20141019_202356.jpg
20141016_232304.jpg
20141017_152329.jpg

Reklama
mmmartin
Moderátor
Elite Level 10
Elite Level 10
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Modrá smrt - při zapínání win7

Příspěvekod mmmartin » 19 říj 2014 21:54

ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11

Para
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Re: Modrá smrt - při zapínání win7

Příspěvekod Para » 19 říj 2014 22:31

Díky, ale tohle bylo první co jsem tady našel a pročítal. Držel jsem se návodu 3) Co dělat, když se operační systém nedaří spustit a k BSOD dochází již během startu PC. Výsledek je na fotce. Potřeboval bych poradit konkrétně k tomu co jsem tady nahodil. Jakmile vidim sáhodlouhý text kde je milion bodů nevím čeho se mám držet a co souvisí s problémem který se snažim vyřešit. Nejsem ajták, jen pouhý lajk

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Přepnutí na D.O.C.P = modrá smrt Příloha(y)
    od Pedrossos » 12 lis 2024 03:09 » v Problémy s hardwarem
    5
    2240
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    12 lis 2024 21:29
  • Modrá smrt - nový pc
    od Arnold91 » 26 říj 2024 14:52 » v BSOD (Blue Screen Of Death)
    5
    4285
    od mmmartin Zobrazit poslední příspěvek
    27 říj 2024 10:25

Zpět na “BSOD (Blue Screen Of Death)”