Zdar,
už asi měsíc se potýkám s tím, že mi padá PC. Zprvu to bylo padáním her, nechal jsme to bejt a radši jsem vždy hru zapnul. Pokračovalo to modrou smrtí s chybovou hláškou "CLOCK_WATCHDOG_TIMEOUT". Nechtělo se mi to řešit tak jsem udělal čistou reinstalaci. Asi týden to šlo bez problému, ale potom to zase začalo. Padáním her poté jsem si začánal myslet, že jde o přehřívání tak jsem otevřel case. Opět ta samá pohádka týden to šlo poté mi začal padat celý počítač(pouze při hraná her!). A dnes ráno jsem to začal řešit udělal jsem test s programem Intel Processor Diagnostics a ve Windows skenování Paměti RAM.
V v každém testu mi vyběhlo PASS a nebo že je vše v pořádku... Teploty: CPU - max 65, Motherboard - max 45, GPU - max 60 . Opravdu už si nevím rady.
Počítač mám stále v záruce eště půl roku, takže nebudu problém reklamovat a nemohu jim to tam hodit ať to vyřeší.. Posílám minidumb.
http://leteckaposta.cz/736271606. A události zde http://leteckaposta.cz/995843507. Dnešní crash - kolem 9:00 - 11:00.
Předem děkuji za pomoc.
Volris
Neústále padání PC
- pulsik
- člen BSOD týmu
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Neústále padání PC
Zdar,
Zprvu to bylo padáním her, nechal jsme to bejt
Proč jsi to nechal být?
Asi týden to šlo bez problému, ale potom to zase začalo. Padáním her poté jsem si začánal myslet, že jde o přehřívání tak jsem otevřel case. Opět ta samá pohádka týden to šlo poté mi začal padat celý počítač(pouze při hraná her!).
Protokol vypsal mnoho chyb HW závady a výpis ukázal na konflikt ovladače grafického adaptéru, bohužel.
Teploty: CPU - max 65, Motherboard - max 45, GPU - max 60
Teploty při zátěži?
Re: Neústále padání PC
Nechal jsem to být z důvodu lenosti a nedělalo se to tak často. Ano teploty při zátěži
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 2873
-
od krystofb
Zobrazit poslední příspěvek
23 pro 2024 11:35
-
- 3
- 2479
-
od rohlicek1
05 led 2025 09:56
-
-
Neustále mi mizí body obnovení ve Win 10 - co s tím? Příloha(y)
od Minapark » 25 srp 2024 19:26 » v Windows 11, 10, 8... - 38
- 15882
-
od Minapark
16 zář 2024 10:58
-
-
-
Padání ovladačů od AMD a coil whine - recenze u alza
od walderan » 18 led 2025 12:07 » v Problémy s hardwarem - 2
- 3055