Zdravím,dnes se mi ukázal bluescreen ,ale aktuální minidump jsem nenašel, ale našel jsem minidump z 3.3.2015 tak bych moc rád věděl,co se děje,děkuji :)
Proč nemám prosím oprávnění k přidání toho souboru sem ?
Minidump
- Michael850
- Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Minidump
Myslím, že jsi ve špatné sekci.
Ryzen 7 2700 + Freezer 34/X370 C6H/RM650x/RX 5700 Gaming X 8GB GDDR6/Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz/Gammix XPG S11 Pro 512GB/Define S + 4x F14 Silent
- jerabina
- člen Security týmu
-
Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Ahoj, založ si nové téma v sekci http://www.pc-help.cz/viewforum.php?f=118, kde ti pomůže BSOD team.
Nejdřív než ale založíš nové téma si přečti TENTO návod a to především 2) Co by měl váš příspěvek obsahovat, aby nemusel BSOD team luštit z věštecký koule, nemají to moc rádi, když jí musejí hledat ve všem tom bordelu :)
Nejdřív než ale založíš nové téma si přečti TENTO návod a to především 2) Co by měl váš příspěvek obsahovat, aby nemusel BSOD team luštit z věštecký koule, nemají to moc rádi, když jí musejí hledat ve všem tom bordelu :)
Naposledy upravil(a) Clorky dne 25 bře 2015 21:22, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Přesunuto do BSOD sekce.
Důvod: Přesunuto do BSOD sekce.
Když nevíš jak dál, přichází na řadu prostudovat manuál!
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
- adavyp
- člen BSOD týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
nemají to moc rádi
My sneseme všechno.
Potřebujete poradit? Napište mi SZ.
"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca
"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca