BSoD při CS:GO
BSoD při CS:GO
Takže, abych začal. Mám notebook Toshibu přesněji pokud jsou důležitý vnitřnosti tak dodám :). Stane se mi to, že když hraju, přesněji hru Counter-Strike Global Offensive, se mi stane to že po určité době hraní, asi 2 minuty ve hře, počítač sekne a dělá to takové pixelované čtverečky jako šachovnici přesněji červeno bílé a potom se mi hra sekne a obrazovka je modrá, poté už s tím nic nelze dělat. Prosím pomoc! 2.2.2016 hraju důležitý zápas tak nevím co s tím, co mám udělat, nějaká pomoc? Kamarád už mi radil abych mu vyfotil minidumps ale bohužel je ve windowsech nemám, což je problém. Děkuji za každou odezvu.
- WinDroid
- Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: BSoD při CS:GO
Změř teploty při hraní pokud je to možné. Zapni HWmonitor a chvilku hraj. Pak to vyfoť. U jiných her to nedělá? Zkus hru nahrávat a v situaci kdy se ti to začne čtverečkovat tak to chvilku nech nahrávat a pak to stopni. Koukni se, jestli to bude vidět na videu. Pokud jo, nejspíš vadná grafika.
Udělám to v 19:00... v 19:30 to tu máte :)
Dodatečně přidáno po 4 hodinách 34 minutách 53 vteřinách:
https://youtu.be/6RO3FU7NwEk - zde, omluva za kvalitu a občas je tam stříhanec, ale můžete přetáčet, že. :)
Dodatečně přidáno po 4 hodinách 36 minutách 21 vteřinách:
Jinak promiňte, nedošlo mi že si nemůžem hlavu otáčet o 90° jak idioti
Dodatečně přidáno po 4 hodinách 34 minutách 53 vteřinách:
https://youtu.be/6RO3FU7NwEk - zde, omluva za kvalitu a občas je tam stříhanec, ale můžete přetáčet, že. :)
Dodatečně přidáno po 4 hodinách 36 minutách 21 vteřinách:
Jinak promiňte, nedošlo mi že si nemůžem hlavu otáčet o 90° jak idioti

Tak? :)
- adavyp
- člen BSOD týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Nejraději bych se na vás pane vykašlal. Nejenže nerespektujete pravidla, zakládáte duplicitní témata, ale ještě ani nečtete návod, co má příspěvek obsahovat! Video je fajn, pokud něco obsahuje. Copak je tak těžké udělat screenshot HWmonitoru a vložit ho sem jako přílohu? Otáčet hlavu jako idiot opravdu neumím.
Potřebujete poradit? Napište mi SZ.
"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca
"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 11
- 7769
-