Ahoj, kde najdu ve Windows 8.1 log z BSOD. Z ničeho nic se mi objevil a nevím kde ho najít abych alespoň mohl vědět jeho příčinu.
Dočetl jsem se že pod Tento počítač - Spravovat a prohlížeč událostí ale tam jsem to nikde nenašel. Mělo by se to zobrazit podle posledního data a hodiny.
Díky
Kde najít ve Windows 8.1 log z BSOD
- Karlik
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Kde najít ve Windows 8.1 log z BSOD
C:\Windows\Minidump
PC:
CPU: Intel Core i3-4150 Processor + Cooler Master TPC 600 pasivně
MB: GIGABYTE GA-B85M-D3H rev 1.1,
RAM: Kingston HyperX Fury white 4GB DDR3 1866 (2x)
GPU: MSI GTX 750Ti Gaming
HDD: Samsung 320GB, Seagate Barracuda 1TB, Kingston V300 120GB
Case: Sama Carbon Cube
PSU: Chieftec 500W
Windows 8.1
CPU: Intel Core i3-4150 Processor + Cooler Master TPC 600 pasivně
MB: GIGABYTE GA-B85M-D3H rev 1.1,
RAM: Kingston HyperX Fury white 4GB DDR3 1866 (2x)
GPU: MSI GTX 750Ti Gaming
HDD: Samsung 320GB, Seagate Barracuda 1TB, Kingston V300 120GB
Case: Sama Carbon Cube
PSU: Chieftec 500W
Windows 8.1
- MiliNess
- člen BSOD týmu
-
Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Hoď ho do sekce BSOD (Blue Screen Of Death).
Pravděpodobně z toho stejně nebudeš moudrý.
-každý má svou pravdu a ta se nemusí vždycky shodovat s tvou vlastní
-naše problémy jsou pouze v naší hlavě
-okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ
-nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti
- adavyp
- člen BSOD týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Já bych ho nechal. Třeba to pozná.
Potřebujete poradit? Napište mi SZ.
"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca
"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca
No takže, Windows 8.1. x64 s Update1 mi házel modré obrázovky v různých intervalech, i když jsem hrál hru někdy i když jsem byl na ploše. Začlo to minulý týden z ničeho nic. Myslel jsem si že je špatná grafická karta a zřejmě si to pořád myslím, ovšem pak jsem přeinstaloval ovladače a přestalo to.
Ale dnes jsem hrál a zase mi to vyhodilo modrou obrazovku, tak už jsem na to neměl nervy a přeinstaloval celý Windows.
Nainstaloval jsem opět Windows 8.1 x64 a update 1, některé aktualizace se ještě doinstalovávájí jako pro office 2013 apod.
Ovladače pro grafickou kartu jsem nainstaloval aktuální a pro desku jsem stáhl ze stránek intel auto update, a to mi našlo aktuální desku co mám a pro ní to stáhlo ovladač.
Veškeré ovladače bych měl mít, postupuju přesně jako při každé instalaci Windows, nikdy nebyl problém ale ovšem problem nastal tak bych vás rád poprosil o pomoc. A ty modré obrazovky ted naskakují čím dal častěji.
Moje sestava neboli počítač je HPE 500CS
Základní deska: Intel H67
Procesor: Intel Core i5 2500 3.30 GHZ
Grafická karta: Geforce GTX 460 2GB (256bit) s chladičem Artic Accelero Twin Turbo 2
Ram: 6GB DDR
Zdroj: DeltaElectronic 460w
_________________________________________________________________________________________________________________________________
Zkouším ty dmp logy otevřít přes Windbg ale moc se v tom nevyznám, tak bude asi lepší když vám je zde nahraju.
Tady jsou ty logy - http://leteckaposta.cz/113245919
Nevím jestli to stačí nebo mám poslat i jiné soubory
Moc prosím jestli se na to můžete co nejrychleji podívat, děkuji moc. Co jsem to procházel, podle mě to dělá něco v C/ Windows nějaký soubor....
Snad se vám povede poznat co je příčina, pokud by to nebylo moc vážné s nějakým návodem od vás bych se k opravě problému snad dostal i sám.
Takže sotva jsem to dopsal zase modrá obrazovka, možná každých 15 minut cca. A jak ta modrá obrazovka naskočí je tam chyba
Critical structure corruption. Setkávám se s tím poprvé.
Hodil jsem tu chybu ted do googlu a dočetl jsem se, že to způsobují emulatory pro isa, programy které čtou iso soubory.
Já jeden takový po isntalaci windows 8.1 nainstaloval, klasicky jsem vždy instaloval ashampo ale ted misto nej jsem chtel pouzivat IsoBurner a ten práve tam jeste doinstaloval nejaky dodatkovy ovladac SPTD neco, tak jsem si nasel na youtube navod kde byl opravny ovladac, pomocí nej jsem to ted odinstaloval tak cekám co se bude dít dál, jestli to byla ta přícina. Jinak ten IsoBurner jsem odinstaloval a restartoval pc.
Kdyztak tady je to video https://www.youtube.com/watch?v=KnR0KgOvHeQ a tady ten ovladac http://www.duplexsecure.com/downloads stáhl jsem ten pro x64 bit.
Ale dnes jsem hrál a zase mi to vyhodilo modrou obrazovku, tak už jsem na to neměl nervy a přeinstaloval celý Windows.
Nainstaloval jsem opět Windows 8.1 x64 a update 1, některé aktualizace se ještě doinstalovávájí jako pro office 2013 apod.
Ovladače pro grafickou kartu jsem nainstaloval aktuální a pro desku jsem stáhl ze stránek intel auto update, a to mi našlo aktuální desku co mám a pro ní to stáhlo ovladač.
Veškeré ovladače bych měl mít, postupuju přesně jako při každé instalaci Windows, nikdy nebyl problém ale ovšem problem nastal tak bych vás rád poprosil o pomoc. A ty modré obrazovky ted naskakují čím dal častěji.
Moje sestava neboli počítač je HPE 500CS
Základní deska: Intel H67
Procesor: Intel Core i5 2500 3.30 GHZ
Grafická karta: Geforce GTX 460 2GB (256bit) s chladičem Artic Accelero Twin Turbo 2
Ram: 6GB DDR
Zdroj: DeltaElectronic 460w
_________________________________________________________________________________________________________________________________
Zkouším ty dmp logy otevřít přes Windbg ale moc se v tom nevyznám, tak bude asi lepší když vám je zde nahraju.
Tady jsou ty logy - http://leteckaposta.cz/113245919
Nevím jestli to stačí nebo mám poslat i jiné soubory
Moc prosím jestli se na to můžete co nejrychleji podívat, děkuji moc. Co jsem to procházel, podle mě to dělá něco v C/ Windows nějaký soubor....
Snad se vám povede poznat co je příčina, pokud by to nebylo moc vážné s nějakým návodem od vás bych se k opravě problému snad dostal i sám.
Takže sotva jsem to dopsal zase modrá obrazovka, možná každých 15 minut cca. A jak ta modrá obrazovka naskočí je tam chyba
Critical structure corruption. Setkávám se s tím poprvé.
Hodil jsem tu chybu ted do googlu a dočetl jsem se, že to způsobují emulatory pro isa, programy které čtou iso soubory.
Já jeden takový po isntalaci windows 8.1 nainstaloval, klasicky jsem vždy instaloval ashampo ale ted misto nej jsem chtel pouzivat IsoBurner a ten práve tam jeste doinstaloval nejaky dodatkovy ovladac SPTD neco, tak jsem si nasel na youtube navod kde byl opravny ovladac, pomocí nej jsem to ted odinstaloval tak cekám co se bude dít dál, jestli to byla ta přícina. Jinak ten IsoBurner jsem odinstaloval a restartoval pc.
Kdyztak tady je to video https://www.youtube.com/watch?v=KnR0KgOvHeQ a tady ten ovladac http://www.duplexsecure.com/downloads stáhl jsem ten pro x64 bit.
Ahoj,
prosím zapni verifier. Jak na to najdeš zde: viewtopic.php?f=118&t=129195 Bod 4.) . Až to spadne se zapnutým verifierem tak upni nové dumpy.
prosím zapni verifier. Jak na to najdeš zde: viewtopic.php?f=118&t=129195 Bod 4.) . Až to spadne se zapnutým verifierem tak upni nové dumpy.
Díky, aha vidím že máte vypracovaný pěkný postup toho jsem si nevšim, tak se předem omlouvám. Až to přečtu tak to pak zkusím.
- MiliNess
- člen BSOD týmu
-
Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jinak tu chybu vyhazuje Kernel Patch Protection, který v intervalech kontroluje integritu důležitých struktur a kódu jádra.
Tohle vypadá na poškozený zásobník vlákna. Verifier pravděpodobně zjistí více.
Bude to zřejmě způsobovat jeden z těchto ovladačů
GEARAspiWDM.sys
Rt630x64.sys
AVer888RC_64.sys
HECIx64.sys
nebo nějaká infekce.
Mým osobním favoritem je AVer888RC_64.sys
Tohle vypadá na poškozený zásobník vlákna. Verifier pravděpodobně zjistí více.
Bude to zřejmě způsobovat jeden z těchto ovladačů
GEARAspiWDM.sys
Rt630x64.sys
AVer888RC_64.sys
HECIx64.sys
nebo nějaká infekce.
Mým osobním favoritem je AVer888RC_64.sys
Ahoj, díky moc za tvůj čas. Problém se odstranil tím že jsem odebral ten program IsoBurner a i jeho ovladač. Pak to přestalo.
Ovšem momentálně jsem přeinstaloval windows a mám zde pouze programy které jsem instaloval vždy, zatím vše v pohodě.
A ten Aver to stahuje automaticky z Updatu. Mám totiž tv kartu od AverMedia. Jak říkám mám ted nový Windows tak je vše v pohodě.
Ovšem dnes budu testovat hry kdyby se něco přihodilo tak zde napíšu.
Ovšem momentálně jsem přeinstaloval windows a mám zde pouze programy které jsem instaloval vždy, zatím vše v pohodě.
A ten Aver to stahuje automaticky z Updatu. Mám totiž tv kartu od AverMedia. Jak říkám mám ted nový Windows tak je vše v pohodě.
Ovšem dnes budu testovat hry kdyby se něco přihodilo tak zde napíšu.
- MiliNess
- člen BSOD týmu
-
Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
OK