Zdravim, dnes jsem potreboval aktualizovat grafické ovladače, tak jsem je tedy stáhnul z oficiální stránky AMD a uprostřed aktualizovani mi naskočil BSOD. Systém se tedy restartoval, ale jak má dojít ke spuštění windowsu, tak nenačte. Zkusil jsem obnovit počítač do dřívějšího stavu skrze nouzový režim, ale nouzak mi absolutně nenačte. V BIOSu jsem se nehrabal ani v podobných blbostech. Jednoduše po aktualizaci graf. ovladačů mi naskočila BSOD a nelze se dostat do windowsu, nouzový režim nelze spustit.
Windows mám W7 Ultimate 64bit SP1
PS: Právě dělám kontrolu paměti RAM
BSOD po aktualizaci grafickych ovladacu Vyřešeno
Re: BSOD po aktualizaci grafickych ovladacu
Při startu opakovaně mačkej klávesu F8 a zvol možnost "poslední známá funkční konfigurace", dej vědět.
+
Dodej informace z BSOD, predevsim STOP CODE.
+
Dodej informace z BSOD, predevsim STOP CODE.
Ano, to F8 jsem zkoušel, po vybraní "poslední známá funkční konfigurace" se nestane nic, pouze mam cernou obrazovku a nic se nedeje. Ty informace z BSOD (STOP CODE) najdu kde prosim? Nevyznam se az tak moc v pc, abych tohle mohl hledat. Dekuji
Az to znovu spadne do BSOD tak ji vyfot a nahrej sem.
Ono ted uz to nema jak spadnout do BSOD protoze se nedostanu do Windowsu, jeste stale delam tu kontrolu pameti RAM, tak se uvidi.
RAM neni zrovna nejpravdepodobnejsi pricina v teto situaci. Spise sis naboural system... Pred instalaci programu se defaultne ve Windows vytvari bod obnoveni. Pomoci instalacniho DVD by jsi mel byt schopny udelat obnovu...
Instal. dvd jsem k notebooku nedostal, v pocitaci by mel byt na harddisku recovery slot, ale nevim jak se k nemu dostat.
EDIT// Tak jsem nechal notebook přes noc vypnutý, ráno jsem ho znovu zkusil zapnout, ale stále to stejné. Windows nenačte, jen černá obrazovka bez kurzoru.
Nouzový režim nenačte ani za boha, zůstane trčet na "Načteno: \Windows\system32\DRIVERS\CLASSPNP.SYS", a mohu to nechat klidně 4 hodiny zapnuté, prostě nenačte. Když spustím počítač a klikám na F8 pro "rozšířené možnosti spuštění" tak mi ukáže všechno od Nouzového režimu do Spustit system windows obvyklym zpusobem, ale Opravit pocitac tady nevidím.
Nouzový režim nenačte ani za boha, zůstane trčet na "Načteno: \Windows\system32\DRIVERS\CLASSPNP.SYS", a mohu to nechat klidně 4 hodiny zapnuté, prostě nenačte. Když spustím počítač a klikám na F8 pro "rozšířené možnosti spuštění" tak mi ukáže všechno od Nouzového režimu do Spustit system windows obvyklym zpusobem, ale Opravit pocitac tady nevidím.
Musel by jsi nabootovat z instalacniho media a zvolit moznost opravit tento pocitac.
Takze staci pokud si nabootuju win 7 ultimate 64bit na flash disk a potom z toho dam opravit pocitac jo?
A pokud jsem mel win v CZ a ted bude v anglictine (ten nabootovany) tak by to nemelo vadit ne?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Padání ovladačů od AMD a coil whine - recenze u alza
od walderan » 18 led 2025 12:07 » v Problémy s hardwarem - 2
- 3055
-
od petr22