Pravidelné modré smrti
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
Re: Pravidelné modré smrti
Tak to byly asi RAMky, teď se mi zaklínač nevypl, na druhou stranu se z nějakého důvodu ale načítal naprosto neuvěřitelně dlouho.. a všechny hry strašně dlouho trvá než se spustí a veškeré načítání v nich se z pár sekund prodloužilo na minuty, takže něco je stále špatně bože..
Díky za veškeré rady :)
-
- Level 4
- Pohlaví:
Jakou máš teď konfiguraci disků? Chápu to dobře tak, že tam zůstal už jen ten SSD? Žádný jiný disk již v PC není připojen? On dokáže pěkně zpomalit celý PC i vadný HDD, na kterém vůbec není OS, protože si všechny disky neustále osahává. Nastavil sis u těch RAMek v BIOSu XMP profil?
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
XMP jsem nastavil, v PC mám teď 3 disky - 2x SSD z čehož na jednom je Windows a jeden terabajtovej HDD, vadnej 500gb disk jsem vyhodil.
Jinak bylo zvláštní, že jak jsem RAMky koupil a poprvé zapojil, tak buď byla černá obrazovka nebo to pípalo a prostě jsem na nich PC nerozeběhl.. teď jsem se k tomu vrátil po cca 3 dnech, současně s návodem k desce a updatu BIOSu (ten se teda změnil k nepoznání a mnohem k horšímu, nechápu, ale driver je o 4 roky novější), zároveň jsem zkusil nové RAMky ještě jednou dle návodu a nejdříve jednu - fungovalo to, poté obě a opět to pípalo a nešlo to.. pár restartů a najednou se chytly oboje.. takže bůh ví, zda nezlobí samotná deska..
Každopádně se mi tím domrdal opět Windows a musel jsem ho znovu celý přeinstalovat, takže teď mám zase čistý Windows a PC běží na nové grafické kartě a nových RAMkách, po pár dalších restartech už i trochu rychleji, než na začátku, ale přijde mi stále pomalejší, než byl na starých komponentech, což je zvláštní
Jinak bylo zvláštní, že jak jsem RAMky koupil a poprvé zapojil, tak buď byla černá obrazovka nebo to pípalo a prostě jsem na nich PC nerozeběhl.. teď jsem se k tomu vrátil po cca 3 dnech, současně s návodem k desce a updatu BIOSu (ten se teda změnil k nepoznání a mnohem k horšímu, nechápu, ale driver je o 4 roky novější), zároveň jsem zkusil nové RAMky ještě jednou dle návodu a nejdříve jednu - fungovalo to, poté obě a opět to pípalo a nešlo to.. pár restartů a najednou se chytly oboje.. takže bůh ví, zda nezlobí samotná deska..
Každopádně se mi tím domrdal opět Windows a musel jsem ho znovu celý přeinstalovat, takže teď mám zase čistý Windows a PC běží na nové grafické kartě a nových RAMkách, po pár dalších restartech už i trochu rychleji, než na začátku, ale přijde mi stále pomalejší, než byl na starých komponentech, což je zvláštní
Díky za veškeré rady :)
-
- Level 4
- Pohlaví:
Zkus odpojit všechny ostatní disky, jak se to bude chovat. Nechej jen systémový.
Zpět na “BSOD (Blue Screen Of Death)”