Ahoj,
prosím o radu s přehráváním skladeb ve formátu FLAC v mém Windows Media Player 12 (Win 7). WMP mi skladbu přehraje s tím problém není, ale pokud bych chtěl skladbu poslouchat od poloviny (zkrátka když kliknu kamkoliv na časovém posuvníku), program spadne. Nevíte čím to může být, na přehrávání FLAC používám aktuální verzi pluginu WMP Tag 2.2
Díky za rady
FLAC ve Windows Media Player 12 - nepřehraje od určitého čas Vyřešeno
FLAC ve Windows Media Player 12 - nepřehraje od určitého čas Vyřešeno
HP ProBook 450 G6
-
- Pohlaví:
Re: FLAC ve Windows Media Player 12 - nepřehraje od určitého
AIMP není špatný, já FLAC přehrávám ve Foobaru 2000.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
- proofer
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Jak radí Blue Spirit stáhni di AIMP a máš po problému 

Intel Core i3-4150| GIGABYTE GA-B85-HD3 |Kingston HyperX Fury Blue 4GB DDR3 1600+/2x/Transcend JetRam 2GB DDR3 1333 /8GB/ |Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB |EVGA 500B |MSI R9 270X GAMING 2G@1180/1500 |CoolerMaster K350 |Benq VW2245Z |A4Tech Bloody V8
Popravdě podobné odpovědi jsem se bál, ale díky za ní. Nicméně bych to chtěl vyřešit právě v tom WMP, používám ho velmi rád již pár let co jsem přešel z Winampu a až na tuto záležitost nyní jsem naprosto spokojen.
Nyní když poslouchám hodinový koncert Led Zeppelin live což je jeden soubor FLAC tak je to velmi nepraktické, když chci v poslechu pokračovat tam, kde jsem skončil a ono to nejde a musím od začátku.
Nyní když poslouchám hodinový koncert Led Zeppelin live což je jeden soubor FLAC tak je to velmi nepraktické, když chci v poslechu pokračovat tam, kde jsem skončil a ono to nejde a musím od začátku.
HP ProBook 450 G6
-
- Pohlaví:
Tak tohle WMP opravdu neumí.
Já když poslouchám koncerty /i Led Zeppelin/ tak si koupím tašku piv a vydržím až do konce .
Já když poslouchám koncerty /i Led Zeppelin/ tak si koupím tašku piv a vydržím až do konce .

-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
A jaký kodek pro wmp používáš?
http://www.xiph.org/dshow/downloads/
a opravdu-pravděpodobně nejlepší-foobar 2000 nebo aimp,který může používat pluginy winampu.
http://www.xiph.org/dshow/downloads/
a opravdu-pravděpodobně nejlepší-foobar 2000 nebo aimp,který může používat pluginy winampu.
Používám K-Lite Mega Codec Pack 9.4.0 a vidím že mám starou verzi. Zkusím nainstalovat nejnovější a dám vědět
HP ProBook 450 G6
- x-rated
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
vestavěnej media player ve windows je strašnej vynález, to je jak jít na mouchu s tankem
takovej media player classic je příjemnej přehravač, kterej svym vzhledem zapadá do prostředí windows a přehraje bez problémů úplně všechno, navíc se ani nemusí instalovat

9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full
Jé tak už to funguje. Stačilo nainstalovat nejnovější K Lite Codec Pack. Díky richchie že si mě navedl správným směrem.
Pro ostatní: WMP používám jen na poslech hudby. Je pravda že na video se nehodí. Mám tam velkou knihovnu alb a líbí se mi jednoduchost a přehlednost proto tak nějak ze setrvačnosti ten WMP používám. Na videa používám zmiňovaný Media Player Classic a případně VLC a nestalo se mi, že bych něco nepřehrál.
Díky a je to vyřešeno
Pro ostatní: WMP používám jen na poslech hudby. Je pravda že na video se nehodí. Mám tam velkou knihovnu alb a líbí se mi jednoduchost a přehlednost proto tak nějak ze setrvačnosti ten WMP používám. Na videa používám zmiňovaný Media Player Classic a případně VLC a nestalo se mi, že bych něco nepřehrál.
Díky a je to vyřešeno
HP ProBook 450 G6
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 8036
-
od HelFix