špatně vypalené dvd

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

ghans-peter
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

špatně vypalené dvd

Příspěvekod ghans-peter » 04 pro 2007 08:28

Zdravím,je možné podle nějakého pragramu jako je třeba nero stáhnout data z media do počítače?I za předpokladu že windows není schopný přečíst data z optického media?Mám problém.Mám dvd ale je pravděpodobně přepaléné či co.Data se zdají že na něm jsou,tedy měli by tam být ale stopa není funkční či co.Pár programů jsem zkusil,ale bu%d to píše že není v mechanice medium a nebo data nestáhne protože není možne vidět ty data.Ale jsou tam.Jeden program ukazal že dvd není prazdně že je tam cca 4.38GB

Reklama
jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Pohlaví: Muž
Stav:

RE:

Příspěvekod jaro3 » 04 pro 2007 08:37

ghans-peter
nováček
Stav:

Příspěvekod ghans-peter » 05 pro 2007 09:58

Zkusím to.Jako trošku jsem laboroval a podařilo se mi zviditelnit ty data.Ale ukazuje že v souboru iso je přítomno 5000 souborů bin.Ale tohle dvdičko je popračování prvího.To první medium je fuknční ale nemůžu ho rozbalit,protože původní soubor byl rozdělen pomocí rarem.Ale ty data z poškozeného dvd neobsahuji pochopitelně dat pro extrahování těch dvd.No bud ty data získat z toho nepoškozeného dvd aby bylo možné ty data sloučit v jeden celek.

jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

RE:

Příspěvekod jaro3 » 05 pro 2007 12:06

Obě DVD dát do jednoho adresáře.Rozbalit-

ghans-peter
nováček
Stav:

Příspěvekod ghans-peter » 06 pro 2007 09:02

tak obávám se že to není možné z toho důvodu,že to obnovené dvd jé v jiném formátu neš původně bylo.Respektve s navazností i na to první dvd.Jelikož je to zabalené do raru a to druhé není shodné nelze ho rozbalit protže nesouhlasí jakýsi kontrolní součet či co.data jsou corupt.Zkoušel jsem ten soubor přejmenovat z iso na rar ale neúspěšně.Musel jsem to zabalit.Potom jsem to přejmenoval ja part2 ale chobové hlášení.To byl jenom pokus ale extrahovali se pouze části z media a ta rozkouzková náčíst se neprovedla.Datový proud nesouhlasí.Nevím možná by chtělo ty bin soubory sloučit či prostě navrátit do původního stavu aby kompletní data byly totožné s originálem.

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 06 pro 2007 13:53

Prohlédni si soubor iso v nějaké virtuální mechanice, ať vidíš co tam vlastně je.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 06 pro 2007 14:01

a co zkusit isobuster. oprava poškrabaných disků. dále po dokončení oprav doporučuji zkontrolovat komunikační protokol mechaniky viz podpis "z pio zpět do DMA"
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

RE:

Příspěvekod jaro3 » 06 pro 2007 15:35

No to Ti asi nepůjde.Rar archive si asi pamatije tu druhou část a pokud něco chybí, tak to odmítne rozbalit.Nevím nevím.Co to znova sehnat jinak?

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 06 pro 2007 17:34

Jo tobě Win rar píše neočekávaný konec souboru u svazku např 3 pak chyba vznikla při stahování například přetížením linky. Zkus v raru dát volbu opravit archiv.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Problém s DD příkazem, co dělám špatně? Příloha(y)
    od drobino » 13 pro 2024 19:21 » v LiNuX a ostatní alternativní OS
    7
    6692
    od drobino Zobrazit poslední příspěvek
    22 pro 2024 12:47

Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”