Jak zjistit ochranu u DVD? Clony XXL mi s novou DVD mechanikou přestal fungovat. Hlásí že v jednotce není žádné medium (hlásí i u CD). Možná je to jen někde špatně nastaveno. Ale DVD mechaniku má namapovanou správně. Dokud jsem měl CD-RW mechaniku, tak vše běželo v pohodě.
Existuje za něj nějaká kvalitní náhrada? Zkusil jsem kolem 16 různých programů a nedají se s Clony srovnat...
Clony XXL + DVD
Clony XXL + DVD
M-ART
O jedný náhradě bych věděl: http://www.google.com/
Nevím o ničem podobným. Clony už je dost dlouho neaktualizovaný pokud se nepletu, žádnýho rozumnýho nástupce to asi nemá. To opravdu tak často přepaluješ chráněný DVD že tohle potřebuješ?

Nevím o ničem podobným. Clony už je dost dlouho neaktualizovaný pokud se nepletu, žádnýho rozumnýho nástupce to asi nemá. To opravdu tak často přepaluješ chráněný DVD že tohle potřebuješ?
miras píše:Clony už je dost dlouho neaktualizovaný pokud se nepletu
miras má pravdu. Clony se už dávno přestal vyvíjet a pokud se nepletu, tak to bylo před rozmachem DVD vypalovaček. Takže je jednoduše pravděpodobné, že prostě neumí zanalizovat DVD.

A o nějakém podobném prográmku jsem také nezachytil žádnou informaci.
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”