Spatny zvuk u DVD
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
tak jsem ten dxdiag zkusil, a vse v poradku - zkusil jsem karty "zvuk" a "hudba".
mikrofony mam vyple i na ovladaci soundmax a ve windows ovladacich.
porad chrci
jinak ty kodeky ze zoom player se ve windowsech nezobrazuji na kartach zvukove kodeky, presto, ze jsem je nainstaloval...
ta zvukovka je integrovana - zakladni deska je - Asus P5PE
mikrofony mam vyple i na ovladaci soundmax a ve windows ovladacich.
porad chrci
jinak ty kodeky ze zoom player se ve windowsech nezobrazuji na kartach zvukove kodeky, presto, ze jsem je nainstaloval...
ta zvukovka je integrovana - zakladni deska je - Asus P5PE
-
- Pohlaví:
Pokud dxdiag byl O.K. pak je to těma kodekama. Kde se nezobrazují? Pokud jsi instaloval CCCP, pak je najdeš v Program Files - Combined Community Codec Pack. Tam si klikni na Settings /vše by mělo být zaškrtnuto a správně vybrané repro. např. 2/0-stereo. Pak klikni na Next a tam si vybereš s čím se mají associovat - Zoomplayer apod.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Ja se domnivam, ze se nekde stala takova chyba, ze se spatne asocioval nejakej kodek se zvukem a ted uz se to proste neda spravit cistou instalaci jinych, treba i spravnych kodeku. Podle meho by se melo zkontrolovat prirazeni, nebo ja nevim, jak se to jmenuje....
Proste zkontrolovat celou cestu zvuku z DVDecka az k repru. Jenze tohle nezvladnu... mmmm
Je dost mozne, ze se pletu....
Proste zkontrolovat celou cestu zvuku z DVDecka az k repru. Jenze tohle nezvladnu... mmmm
Je dost mozne, ze se pletu....

- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Mrkni do správce zařízení - klik pravým myšítkem na příslušnou DVD mechaniku - Vlastnosti - záložka Vlastnosti a dole zaškrtnout okénko "Povolit digitální přehrávání na tomto zařízení".
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
-
- Pohlaví:
Pokud to nastavení nenajdeš ve Start-Všešchny programy, pak to musíš rozbalit v Program Files, ale tu už jsem ti psal:
Vloženo: čt prosinec 13, 2007 3:44 pm Předmět:
Pokud dxdiag byl O.K. pak je to těma kodekama. Kde se nezobrazují? Pokud jsi instaloval CCCP, pak je najdeš v Program Files - Combined Community Codec Pack. Tam si klikni na Settings /vše by mělo být zaškrtnuto a správně vybrané repro. např. 2/0-stereo. Pak klikni na Next a tam si vybereš s čím se mají associovat - Zoomplayer apod.
Vloženo: čt prosinec 13, 2007 3:44 pm Předmět:
-
- Pohlaví:
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3370
-
od tuningrob
Zobrazit poslední příspěvek
13 pro 2024 22:20
-
- 7
- 4130
-
od petr22
18 srp 2024 10:25
-
-
Nekvalitní zvuk po reinstalaci Win 11 Příloha(y)
od mateo- » 13 úno 2025 15:23 » v Problémy s hardwarem - 15
- 6112
-
od mateo-
16 úno 2025 16:09
-
-
- 13
- 5609
-
od petr22
13 zář 2024 14:32
-
-
jaK nastavit zvuk na ROG STRIX X870-F GAMING WIFI Příloha(y)
od Mapa111 » 12 bře 2025 13:45 » v Problémy s hardwarem - 4
- 11583
-
od Mapa111
17 bře 2025 12:12
-
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”