Při převodu filmu se mi objeví zpráva-Na vašem disku je nedostatek volného místa C :
Ujistěte se, že na disku je 4,3Gb volného místa
Co mám dělat?
ConvertXtoDVD
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
jj přesně.vypadá, že máš sformátovaný disk na FAT 32.zjistíš to když dáš pravým na Tento počítač-spravovat-správa disků
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- jarod72pm
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: ConvertXtoDVD
kubicek326 píše:Při převodu filmu se mi objeví zpráva-Na vašem disku je nedostatek volného místa C :
Ujistěte se, že na disku je 4,3Gb volného místa
Co mám dělat?
asi máš podle toho co píšeš program na C oddílu který spolu s windowsama zabírá jeho většinu takže pro převod kdy si prog. ukládá převod do složky kterou si můžeš nastavit na který chceš oddíl už prostě není místo.
takže složky pro dočasné soubory nebo převody adresuj na jiný oddíl kde se ujisti že máš dostatek volného místa

AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”