Divx na DVD

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

pkj
Level 1
Level 1
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Divx na DVD

Příspěvekod pkj » 07 lis 2005 09:10

Ahoj mam doma několik dílů černé zmije na divx a nemám dvd přehrávač, kt. tento formát zvádá. Mohl by mi někdo poradit v jakém programu by bylo nejlepší převéct filmy na dvd-video?
Mám jen DVIX/AVI to DVD a nějak se v tom neorientuji. Navíc filmy jsou s titulky. Dokázal jsem převect film ale ne zvuk a už vůbec ne titulky.
Chtělo by to něco automatického. Děkuji

Reklama
mijaja
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod mijaja » 07 lis 2005 09:26

Převést film z DivXu na DVD lze pomocí např DivXToDVD. Program byl free, ale mám pocit, že poslední verze je placená. Ale nespojí ti do hotového filmu titulky. To už musíš podle tohoto.
Já také používám TMPGenc pro převod Avi souborů do Mpegů, a TMPGenc Author pro převod Mpegů na DVD. Je to mnohem pomalejší, ale kvalitnější.
Bylo by lepší, dát ty titulky nejdříve do každého dílu zvlášť ještě ve formátu DivX a až potom je konvertovat.

Jidhash
Tvůrce článků
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod Jidhash » 08 lis 2005 09:52

taky mě tento problém trápil a vyzkoušel jsem toho opravdu dost a jednoznačně u mě zvítězil ( z free programů ) DVD2SVCD 8) . Celý postup i další potřebné podprogramy seženeš na http://www.cdr.cz/a/12790 .
Co se placených programů týče, není špatný DVD Lab

pkj
Level 1
Level 1
Stav:

dík

Příspěvekod pkj » 08 lis 2005 10:47

děkuji za rady, ohledně dvd lab líbí se mi ale je v angličtině a s tou mám dost problémy, zkusím některý z těch prog co jste napdali a dám vědět jak mi to šlo

Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”