U filmu SAHARA jsem se setkal s ochranou ,,ARccOS,, a nedokázal jsem ji odstranit. Využil jsem DVDFab +DVD region cssfree a natáhla se mi jen polovina filmu a navíc špatně. Programy jako Decrypter či Shrink si ani neškrtli bez pomoci DVD region CSS free a také natahli půlku filmu.
Četl jsem že DVDfab 2.9.5.5 to zvládne a v zápětí další recenzi s opačnou zkušeností.
Poradil by mi někdo?
ARccOS
dík
super rada prohnal jsem to dvd fab a hned napoprvé ok. Zkoušel jsem taky dvdfab 2.9.5.5. a opravdu my to načetlo celý film ale musel jsem mýt ještě nejnovější dvd fab region css free.
Taky jsem dostal tip že stačí dvd shrink + nejnovější verze anydvd která prý zvádá toto kodování. Nezkoušel jsem to ale prý by to taky mnělo fungovat
Taky jsem dostal tip že stačí dvd shrink + nejnovější verze anydvd která prý zvádá toto kodování. Nezkoušel jsem to ale prý by to taky mnělo fungovat
- mijaja
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Aby nedocházelo k omylům. Pro mnoho lidí, jak tady čtu jako by existoval jen jeden DVD Fab - ať už Gold nebo Platinum či Expres. Vedle nich tady ještě existuje DVDFab Decrypter, jako samostatný program!!! Pravda, je také integrován v těch výše jmenovaných programech, ale dle mých zkušeností jsou to spíše jen pomocné a ne vždy včas aktualizované verze. Proto ti ten film nešel stáhnout celý, a ani nepůjde žádný další, pokud nebudeš používat aktualizovaný DVDFab Decrypter.
Pouze film stažený tímto lze pak bez problémů upravit v DVDShrinku - po Goldu, nebo Platinu mi občas stávkoval, a naopak film upravovaný ve FABech neměl nikdy tu kvalitu jako ve Shrinku.
Pouze film stažený tímto lze pak bez problémů upravit v DVDShrinku - po Goldu, nebo Platinu mi občas stávkoval, a naopak film upravovaný ve FABech neměl nikdy tu kvalitu jako ve Shrinku.

Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”