avi s titulky
avi s titulky
jak přidám k avi souboru dvoje titulky cz a eng? jde to vůbec a jak je pojmenovat? Dík za pomoc. 

ram
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
V případě externích titulků to určitě jde jen nevím jak jeto s aut načtením. Soubor by se měl jmenovat shodně jako soubor obsahující film. Možná že ti pomůže klik ke mě do podpisu Převody mezi formáty a titulkování.
U DVD tohle zajišťuje spouštěcí menu ale já ho na dvojí zvuk nebo dvoje titulky nikdy nedělal spíše naopak vypouštím jej zcela a ponechávám jen české.
U DVD tohle zajišťuje spouštěcí menu ale já ho na dvojí zvuk nebo dvoje titulky nikdy nedělal spíše naopak vypouštím jej zcela a ponechávám jen české.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- Baron Prášil
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Elusive
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zaručeně ti pojedou, pokud budou ve stejném adresáři jako film se stejným názvem (některé přehrávače stejný název vyžadují). Zkontroluj, že máš v přehrávači aktivní zobrazování titulků.
//edit: nevšiml jsem si slova dvoje, takže se mažu (kdyby to šlo), sorry.
//edit: nevšiml jsem si slova dvoje, takže se mažu (kdyby to šlo), sorry.

Naposledy upravil(a) Elusive dne 18 led 2008 20:09, celkem upraveno 1 x.
BROZA: úplně jednoduše - název.sub + název.srt , ovšem přehrávač musí podporovat oba formáty
radmas: pokud to má být pro stolní přehrávač, nezbude ti nic jiného, než zkonvertovat avi i s titulkama do DVD-Video formátu
radmas: pokud to má být pro stolní přehrávač, nezbude ti nic jiného, než zkonvertovat avi i s titulkama do DVD-Video formátu
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”