Vypaleni audio CD

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

devil.
Level 2
Level 2
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod devil. » 01 úno 2008 16:21

ne. je to klasicke audio CD. proste kdyz chci pouzit jakykoliv (krom Nera) program, tak mi to proste .cda (nebo jaka to je koncovka) soubory neprida pripadne napise, ze je to neplatny format nebo podobne.

Reklama
jarod72pm
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod jarod72pm » 01 úno 2008 18:39

NERO 7 s pravidelnou aktualizací se dobralo do max.spolehlivosti u verze 7.10.1
NERO 6 bylo opravdu dobré ale nezapomeňte na to že jeho vývoj probíhal taky dlouho a už skončil proto se jevilo jako stabilní když mělo x oprav teď nastupuje NERO 8 a to je teprve na začátku.
takže 6 už ne 7 teď ano a na 8 je brzo. :wink:
AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.

pee.tr
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod pee.tr » 01 úno 2008 22:13

devil:
to je nějaká blbost, milionům lidí to chodí, proč by to nemělo chodit tobě. Pokud to děláš v grabovacích programech, tak ani nevidíš, že to má koncovky *.cda, vidíš pouze tracky a označíš, které chceš nagrabovat. A určíš, zda do wav nebo do mp3 (případně jiných formátů). Některý softy to dělaji rovnou, jiný si meziukládají wav na hdd. Zkus třeba EAC.
http://www.svethardware.cz/art_doc-B35B ... C6F5D.html

El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod El Diablo » 01 úno 2008 22:41

IMHO používáš nesprávný postup. Pokud chceš kopírovat Audio CD musíš použít volbu "kopírovat CD nebo kopie disku" Ovšem pouze tehdy není li chráněné proti kopírování, v tom případě musíš použít specializované programy typu Clone CD nebo Alcohol 120%...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

devil.
Level 2
Level 2
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod devil. » 02 úno 2008 08:50

Re pee.tr: ja jsem chtel zachovat puvodni format, aby to slo prehravat na hifi (tj. zadne wma, mp3 prevody).

jinak Nero 6 sel v pohode nainstalvoat. Asi mi v registru zustal trochu bordel po sedmicce, ale to nejak ted rpeziju. Takze dik vsem a tema muzeme uzavrit :)

pee.tr
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod pee.tr » 02 úno 2008 10:54

Jo sorry, jsem si spletl Tvůj původní dotaz s dotazem, na ketrý jsem odpovídal někde jinde... :D

Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”