To X:Díky , tam je to za 347,-.Zkusím podle názvu, jestli je něco levnějšího.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče! Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus. Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Já to měl jen samostatné, bez nálepek a software. I tak to bylo drahé. Prostě si skoč do AutoContu nebo případně jinam.
XiXaolin: Předpokládám, že chyba bude ve vypalovačkách, to že odešla stará se nedivím, ještě přeinstaluj soft, vychytej viry a ochrany StarForce a když to nepomůže, reklamuj Asusku a ber 3x dražší Plextorku, ale super spolehlivou a perfektní. Mohu sám doporučit. Ta pálí dobře i na mizerná média (ještě zkušenost s Plextor CD-RW), nyní mám: http://cd-a-dvd.alzac.cz/plextor-px-810 ... d77730.htm
díky za rady, asusku půjdu pro jistotu reklamovat, není to ani 30 dní co jsem ji kupoval. Pak formátnu hadr a hodím to všechno z vokna protože mě to už fakt jebe :(
Jinak jede mi to v DMA. PIO mám zakázaný. Zkoušel jsem i přeinstalovat directx kodeky a nic nepomohlo. A ještě jsem asi nedodal že jedu na Vistech. Takže zkusím to šoupnout zpět na XP.
No to bude asi lepší.Visty a Nero májí prej problémy , zvláště 8, nějaké ochrany..
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče! Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus. Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Tak jsem to dneska vyřešil. změnil jsem médium z Verbatim DVD+R na Novaline -R a fakčí to v pohodě. Takže vypalovačku jdu reklamovat protože nezvládá všechny formáty i když je má zvládat.
rád bych poprosil o návrh pro NTB do 18 000 Kč s Win 11 na školní práci, hraní nenáročných her, sledování youtube, filmu přes HDMI na TV a aby byl schopný fungovat alespoň 6 let.
Nebude v provozu 12h denně, ale nechci žádný Intel Celeron...
Poslední příspěvek
Celkově baterie u notebooků, které nejsou stavěny na ARM technologii, tak žerou. I vysoce prémiové.
Natož s 16" displejem.
Dobrý večer, sestra začala školení na pozicí "home Office". chtěla by si nastudovat materiály pro výkon pozice ale to není umožněno protože je zapnutý Bitlocker. Údajně se ty data dají získat.
Klasická klávesová zkratka ctrl + c a ctrl +...
Poslední příspěvek
CTRL+C a CTRL+V brani zkopirovani dat, ale nemuze branit v jejich nastudovani.
To je naprosto bezna ochrana textu na webu, nefunguji klavesove zkratky, nejde text oznacit mysi, nejde udelat screenshot atd.
Dobrý den. Prodávám svůj 16tb USB disk, takže se chci zbavit své historie na něm. Je jasné, že kliknutím na smazat a vysypáním koše nejsou soubory permanentně smazané. Vzhledem k velikosti disku ho patrně prodám někomu technicky zdatnému, kdo by...
Poslední příspěvek
třeba tady je placený program na 1 rok grátis i s klíčem.
asi v 3/4 stránky klikni na záložku "prozradí" (Giveaway), počkej 50 vteřin a máš to. Nainstaluj a vlož klíč.
nebo tady, tam je klíč vypsán hned.