Z analogu na DVD+odstranění zrnění

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

rek61
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Z analogu na DVD+odstranění zrnění

Příspěvekod rek61 » 17 úno 2008 16:19

Prosím o radu. Nahrál jsem z vhs rekordéru přes televizní kartu do počítače film. A teď potřebuji poradit jaký program zvládne převod analogu do dvd a odstraní zrnění. Umí to Nero?
Právě jsem zjistil že se ten film uložil "Soubor ve formátu WMA či WMV".

Reklama
jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Pohlaví: Muž
Stav:

RE:

Příspěvekod jaro3 » 17 úno 2008 16:37

Pokud jsi záznam z VHS nahrál do PC , tak už to máš v digitálu(.avi).WMA a WMV už jsou komprimovány-ztráta kvality.Nahraj znovu do nekomprimovaného .avi a potom převeď nejspíše do Mpeg-2(DVD-Pal).
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra

rek61
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Re: RE:

Příspěvekod rek61 » 17 úno 2008 16:48

jaro3 píše:Pokud jsi záznam z VHS nahrál do PC , tak už to máš v digitálu(.avi).WMA a WMV už jsou komprimovány-ztráta kvality.Nahraj znovu do nekomprimovaného .avi a potom převeď nejspíše do Mpeg-2(DVD-Pal).

Za pomocí jakého programu to mám nahrát? Původně jsem to nahrával s programem dodaným ke kartě, který je v angličtině.

jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Pohlaví: Muž
Stav:

RE:

Příspěvekod jaro3 » 17 úno 2008 17:01

A co je to za program? Je třeba nastavit grabbování, nemáš to v helpu?Já vím , je v angličtině, ale zkusit můžeš.Free je VirtualDub, tam by to snad šlo, nemám zkušenosti.Mám program FLY2000TV. Nebo se obrať
http://www.tvfreak.cz/ na fórum.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra

Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”