Prosím o radu. Nahrál jsem z vhs rekordéru přes televizní kartu do počítače film. A teď potřebuji poradit jaký program zvládne převod analogu do dvd a odstraní zrnění. Umí to Nero?
Právě jsem zjistil že se ten film uložil "Soubor ve formátu WMA či WMV".
Z analogu na DVD+odstranění zrnění
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
RE:
Pokud jsi záznam z VHS nahrál do PC , tak už to máš v digitálu(.avi).WMA a WMV už jsou komprimovány-ztráta kvality.Nahraj znovu do nekomprimovaného .avi a potom převeď nejspíše do Mpeg-2(DVD-Pal).
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Re: RE:
jaro3 píše:Pokud jsi záznam z VHS nahrál do PC , tak už to máš v digitálu(.avi).WMA a WMV už jsou komprimovány-ztráta kvality.Nahraj znovu do nekomprimovaného .avi a potom převeď nejspíše do Mpeg-2(DVD-Pal).
Za pomocí jakého programu to mám nahrát? Původně jsem to nahrával s programem dodaným ke kartě, který je v angličtině.
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
RE:
A co je to za program? Je třeba nastavit grabbování, nemáš to v helpu?Já vím , je v angličtině, ale zkusit můžeš.Free je VirtualDub, tam by to snad šlo, nemám zkušenosti.Mám program FLY2000TV. Nebo se obrať
http://www.tvfreak.cz/ na fórum.
http://www.tvfreak.cz/ na fórum.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”